Tarief berekenen en reserveren

Huurmij rent voor Xenia (UPDATE)

19-04-2017

Team HuurMij Mobiliteit

Wat doe je als het hele bedrijf graag sportieve uitdagingen aangaat? Dan schrijf je je met een heel team in voor de halve marathon van Leiden! Helemaal wanneer je daar een goed doel mee steunt. In dit geval is dat Xenia; een hospice in Leiden waar jonge mensen op een goede manier hun laatste dagen kunnen doorbrengen.

11 sportieve medewerkers en vrienden van HuurMij Mobiliteit gaan de uitdaging aan. Wij zijn een van oorsprong Leids bedrijf dat al meer dan vijftig jaar bestaat. Maar met een jong hart! En een groot hart, want we zullen alles geven wat er in ons zit voor dit goede doel. Geef jij ons een extra steuntje in de rug? Doneer en doe mee!

Update 22-5-2017: In totaal is er € 1825,- opgehaald voor Xenia. Lopers en sponsors bedankt. Het bedrag krijgt een goed bestemming.

Anneke Wensing
Els van den Hoven
Trea Donk
Bauke Tuitel
Clayton Toers Bijns
Eric van der Geer
Ivo Dietz
Nick Rens
Ricardo Sjaam
Sander Lochmans
Tim Kuiper


Appen achter het stuur Europese verkeersregels app Huurmij rent voor Xenia (UPDATE) Wat weet u over bijtelling? Gave set van 12 dinokinkkers Particuliere en zakelijke shortlease Wintersportactie personenbussen Zwemmen in de Amsterdamse grachten voor ALS Een auto in het buitenland huren 1000e Beoordeling binnen op klantenvertellen.nl Nieuwe vestiging Hoofddorp Shortlease acties deze maand INQAR bij RTL7 Mobiel Schade Melden Studentenkorting In- en uitgifte vanaf heden volledig digitaal Verhuizing Leiden Mont Ventoux op in strijd tegen kanker Verplichte alcoholtest in Frankrijk Proefabonnement Deeltijd Auto Terugstorten van de borg 10% korting LUMC / Universiteit Leiden / Stad Leiden

   Wat te doen bij pech / schade

Pech
Bel na kantooruren:    +31 (0)71 5 820 820
U wordt buiten kantooruren geholpen door een medewerker van Taxi Centrale Wielkens. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij zullen dan per direct contact met u opnemen om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent.

U kunt ook direct contact opnemen met de alarmcentrale van het betreffende merk. U vindt dit nummer in het instructie- of onderhoudsboekje in het dashboard.

Indien u strandt als gevolg van het tanken van foutieve brandstof is de huurder/bestuurder aansprakelijk voor alle kosten die hieruit voortvloeien.

Schade, diefstal of vermissing

Bij een aanrijding, schade, diefstal of vermissing bent u verplicht een schade-aangifteformulier in te vullen.