Tarief berekenen en reserveren

In- en uitgifte vanaf heden volledig digitaal

01-02-2016

HuurMij heeft een succesvolle testperiode van de nieuwe app Rentallin achter de rug en gaat deze definitief in gebruik nemen.

In- en uitgifte blijken voor huurders nog steeds een kritisch punt te zijn. Met deze app creëren wij de situatie dat dit voor beide partijen een waterdichte procedure wordt. Geen twijfels meer achteraf.

Formulieren invullen met de pen behoort vanaf heden tot het verleden en daarmee neemt de snelheid en nauwkeurigheid van een uitgifte en inname sterk toe. Van elk aanwezige schade wordt een duidelijke foto gemaakt die wordt opgeslagen in de database en welke de huurder terug ziet in de uitgiftemail, die deze direct ontvangt. Ook bij inname zal de huurder een bevestiging krijgen van de staat van de auto. Bij eventuele schade zal een melding worden verzonden met de bijbehorende foto’s.

Wilt u meer weten hoe deze app werkt? Kijk op www.comfisoft.nl of neem gerust contact met ons op.


Appen achter het stuur Europese verkeersregels app Huurmij rent voor Xenia (UPDATE) Wat weet u over bijtelling? Gave set van 12 dinokinkkers Particuliere en zakelijke shortlease Wintersportactie personenbussen Zwemmen in de Amsterdamse grachten voor ALS Een auto in het buitenland huren 1000e Beoordeling binnen op klantenvertellen.nl Nieuwe vestiging Hoofddorp Shortlease acties deze maand INQAR bij RTL7 Mobiel Schade Melden Studentenkorting In- en uitgifte vanaf heden volledig digitaal Verhuizing Leiden Mont Ventoux op in strijd tegen kanker Verplichte alcoholtest in Frankrijk Proefabonnement Deeltijd Auto Terugstorten van de borg 10% korting LUMC / Universiteit Leiden / Stad Leiden

   Wat te doen bij pech / schade

Pech
Bel na kantooruren:    +31 (0)71 5 820 820
U wordt buiten kantooruren geholpen door een medewerker van Taxi Centrale Wielkens. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij zullen dan per direct contact met u opnemen om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent.

U kunt ook direct contact opnemen met de alarmcentrale van het betreffende merk. U vindt dit nummer in het instructie- of onderhoudsboekje in het dashboard.

Indien u strandt als gevolg van het tanken van foutieve brandstof is de huurder/bestuurder aansprakelijk voor alle kosten die hieruit voortvloeien.

Schade, diefstal of vermissing

Bij een aanrijding, schade, diefstal of vermissing bent u verplicht een schade-aangifteformulier in te vullen.