Tarief berekenen en reserveren

Last Minute Deals

01-03-2017

Iedere vrijdag vanaf 8.00 uur geven wij een aantal Last Minute aanbiedingen.
U huurt dan een weekend vanaf zaterdag 9.00 uur met 30% korting incl. 300 km vrij.

• verlengen van huurdagen binnen de actie is niet mogelijk.
• excl. extra verzekeringen. Deze worden berekend over het totaal aantal dagen.
• niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.
• excl. brandstof.

Deeltijdauto deelnemers mogen natuurlijk ook van de actie gebruik maken en huren dan tegen dit voordelige actietarief met de bijbehorende voorwaarden. Verlagen van het Eigen Risico naar € 100,- bedraagt € 6,00 per dag.De huurdagen tellen echter niet mee voor de contractdagen van het abonnement.

Aan een online reservering kunnen geen rechten worden verleend tot dat één van onze medewerkers de reservering heeft bevestigd. Wij streven er naar dit te doen binnen 1 uur tijdens openingstijden.
Het is mogelijk dat de aangeboden voertuigen niet op alle vestigingen beschikbaar zijn en Op=Op.


Actie is afgelopen


Appen achter het stuur Europese verkeersregels app Huurmij rent voor Xenia (UPDATE) Wat weet u over bijtelling? Gave set van 12 dinokinkkers Particuliere en zakelijke shortlease Wintersportactie personenbussen Zwemmen in de Amsterdamse grachten voor ALS Een auto in het buitenland huren 1000e Beoordeling binnen op klantenvertellen.nl Nieuwe vestiging Hoofddorp Shortlease acties deze maand INQAR bij RTL7 Mobiel Schade Melden Studentenkorting In- en uitgifte vanaf heden volledig digitaal Verhuizing Leiden Mont Ventoux op in strijd tegen kanker Verplichte alcoholtest in Frankrijk Proefabonnement Deeltijd Auto Terugstorten van de borg 10% korting LUMC / Universiteit Leiden / Stad Leiden

   Wat te doen bij pech / schade

Pech
Bel tijdens kantooruren:    071 - 5 820 820
U wordt buiten kantooruren geholpen door een medewerker van Taxi Centrale Wielkens. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij zullen dan per direct contact met u opnemen om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent.

U kunt ook direct contact opnemen met de alarmcentrale van het betreffende merk. U vindt dit nummer in het instructie- of onderhoudsboekje in het dashboard.

Indien u strandt als gevolg van het tanken van foutieve brandstof is de huurder/bestuurder aansprakelijk voor alle kosten die hieruit voortvloeien.

Schade, diefstal of vermissing

Bij een aanrijding, schade, diefstal of vermissing bent u verplicht een schade-aangifteformulier in te vullen.