Tarief berekenen en reserveren

Mobiel Schade Melden

04-04-2016

Snellere schade afwikkeling na aanrijding met de schade app

Een snellere schade afwikkeling na een schade. Het papieren schadeformulier is niet meer nodig met de lancering van de gratis schade app van het verbond van verzekeraars..

Op de website van www.mobielschademelden.nl kan met met een smartphone de schade direct melden. Tevens zal er een gratis app beschikbaar worden gesteld via de Apple App Store en de Google Play Store. Bij een aanrijding tussen twee voertuigen moet een van de partijen een smartphone hebben en de andere partij ten minste een mobiele telefoon.

Schade app maakt het makkelijker

Via de schade app hoeft half zoveel informatie te worden ingevoerd als op het papieren europeesch schadeformulier. Afhankelijk van de situatie worden de relevante vragen gesteld. De plaats van het ongeluk zijn via GPS plaatsbepaling vast te stellen en de voertuig- en verzekeringsgegevens worden automatisch opgehaald. Verder kan men foto’s bij de schademelding toevoegen.Appen achter het stuur Europese verkeersregels app Huurmij rent voor Xenia (UPDATE) Wat weet u over bijtelling? Gave set van 12 dinokinkkers Particuliere en zakelijke shortlease Wintersportactie personenbussen Zwemmen in de Amsterdamse grachten voor ALS Een auto in het buitenland huren 1000e Beoordeling binnen op klantenvertellen.nl Nieuwe vestiging Hoofddorp Shortlease acties deze maand INQAR bij RTL7 Mobiel Schade Melden Studentenkorting In- en uitgifte vanaf heden volledig digitaal Verhuizing Leiden Mont Ventoux op in strijd tegen kanker Verplichte alcoholtest in Frankrijk Proefabonnement Deeltijd Auto Terugstorten van de borg 10% korting LUMC / Universiteit Leiden / Stad Leiden

   Wat te doen bij pech / schade

Pech
Bel na kantooruren:    +31 (0)71 5 820 820
U wordt buiten kantooruren geholpen door een medewerker van Taxi Centrale Wielkens. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij zullen dan per direct contact met u opnemen om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent.

U kunt ook direct contact opnemen met de alarmcentrale van het betreffende merk. U vindt dit nummer in het instructie- of onderhoudsboekje in het dashboard.

Indien u strandt als gevolg van het tanken van foutieve brandstof is de huurder/bestuurder aansprakelijk voor alle kosten die hieruit voortvloeien.

Schade, diefstal of vermissing

Bij een aanrijding, schade, diefstal of vermissing bent u verplicht een schade-aangifteformulier in te vullen.