Tarief berekenen en reserveren

Mont Ventoux op in strijd tegen kanker

14-08-2014Steun ons in de strijd tegen kanker!


Wat gaan we doen?
Op 4 september bestijgen wij, Trea en Bauke, al hardlopend de 1912 meter hoge berg de Mont Ventoux.
Wat is ons doel?
Ons doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor twee goede doelen, namelijk Stichting Mont Ventoux en ons eigen gekozen doel: Het Nije Huis in Hengelo.
Wat is het Nije Huis?
Het Nije Huis is een inloophuis voor iedereen die kanker heeft (gehad) en hun naasten. Lees op www.denijestichting.nl het verhaal van oprichter Debby Nijenhuis en begrijp waarom onze inzet zo hard nodig is.
Wie verzorgt onze begeleiding?
Wij worden professioneel begeleid door Beweeeg: een nieuw geopend beweegcentrum in Leiderdorp. Zij zorgen ervoor dat wij straks zo fit mogelijk aan de start zullen verschijnen.
Hoe kun je ons steunen?
Ga dan naar www.grootverzettegenkanker.nl en zoek op Bauke of Trea. Zo kun je ons individueel steunen door een bijdrage aan ons te doneren.
Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten, Bauke en Trea

UPDATE 5-09-2014

Inmiddels is bekend dat ze allebei de tocht hebben uitgelopen. Bauke in 2:20 uur en Trea in 2:50 uur.


Appen achter het stuur Europese verkeersregels app Huurmij rent voor Xenia (UPDATE) Wat weet u over bijtelling? Gave set van 12 dinokinkkers Particuliere en zakelijke shortlease Wintersportactie personenbussen Zwemmen in de Amsterdamse grachten voor ALS Een auto in het buitenland huren 1000e Beoordeling binnen op klantenvertellen.nl Nieuwe vestiging Hoofddorp Shortlease acties deze maand INQAR bij RTL7 Mobiel Schade Melden Studentenkorting In- en uitgifte vanaf heden volledig digitaal Verhuizing Leiden Mont Ventoux op in strijd tegen kanker Verplichte alcoholtest in Frankrijk Proefabonnement Deeltijd Auto Terugstorten van de borg 10% korting LUMC / Universiteit Leiden / Stad Leiden

   Wat te doen bij pech / schade

Pech
Bel na kantooruren:    +31 (0)71 5 820 820
U wordt buiten kantooruren geholpen door een medewerker van Taxi Centrale Wielkens. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij zullen dan per direct contact met u opnemen om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent.

U kunt ook direct contact opnemen met de alarmcentrale van het betreffende merk. U vindt dit nummer in het instructie- of onderhoudsboekje in het dashboard.

Indien u strandt als gevolg van het tanken van foutieve brandstof is de huurder/bestuurder aansprakelijk voor alle kosten die hieruit voortvloeien.

Schade, diefstal of vermissing

Bij een aanrijding, schade, diefstal of vermissing bent u verplicht een schade-aangifteformulier in te vullen.