Tarief berekenen en reserveren

Studentenkorting

01-04-2016

Studenten, welkom in Leiden!

Wij kunnen met enige trots zeggen dat wij het autoverhuurbedrijf zijn voor studerend Leiden. We zijn hofleverancier van vele studentenverenigingen, waaronder Augustinus, Quintus, Minerva en SSR.

Natuurlijk zijn alle studenten meer dan welkom bij Huurmij. Met onze vestiging in de binnenstad zijn wij voor jullie heel goed bereikbaar. Je fiets zet je gewoon in ons afgesloten fietsenhok.

En omdat sommige van jullie het als student niet zo breed hebben geven wij een korting van 15% op de huur van een voertuig. En dit dan op onze toch al scherpe tarieven...

• Korting geldt alleen op vertoon van je studentenpas.
• Korting wordt verleend op het huurtarief en de eventuele overkilometers.
• Maximale leeftijd 30 jaar.
• Niet mogelijk in combinatie met overige acties / kortingstarieven.


Appen achter het stuur Europese verkeersregels app Huurmij rent voor Xenia (UPDATE) Wat weet u over bijtelling? Gave set van 12 dinokinkkers Particuliere en zakelijke shortlease Wintersportactie personenbussen Zwemmen in de Amsterdamse grachten voor ALS Een auto in het buitenland huren 1000e Beoordeling binnen op klantenvertellen.nl Nieuwe vestiging Hoofddorp Shortlease acties deze maand INQAR bij RTL7 Mobiel Schade Melden Studentenkorting In- en uitgifte vanaf heden volledig digitaal Verhuizing Leiden Mont Ventoux op in strijd tegen kanker Verplichte alcoholtest in Frankrijk Proefabonnement Deeltijd Auto Terugstorten van de borg 10% korting LUMC / Universiteit Leiden / Stad Leiden

   Wat te doen bij pech / schade

Pech
Bel na kantooruren:    +31 (0)71 5 820 820
U wordt buiten kantooruren geholpen door een medewerker van Taxi Centrale Wielkens. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij zullen dan per direct contact met u opnemen om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent.

U kunt ook direct contact opnemen met de alarmcentrale van het betreffende merk. U vindt dit nummer in het instructie- of onderhoudsboekje in het dashboard.

Indien u strandt als gevolg van het tanken van foutieve brandstof is de huurder/bestuurder aansprakelijk voor alle kosten die hieruit voortvloeien.

Schade, diefstal of vermissing

Bij een aanrijding, schade, diefstal of vermissing bent u verplicht een schade-aangifteformulier in te vullen.