Tarief berekenen en reserveren

Terugstorten van de borg

03-01-2014

Hoe snel wordt het restant van mijn borgsom teruggestort?

Terecht een veel gestelde vraag.
Wij vragen u de borgsom te pinnen. Dit betekent ook dat de eindafrekening en de terugbetaling van het restant van de borg niet contant aan de balie plaatsvindt.

Wij houden uw geld niet onnodig vast!
Daarom storten wij iedere avond (werkdag) de restanten van de borgsommen terug.
Dus brengt u de auto retour voor 17.30 uur (maandag - vrijdag) dan gaat diezelfde dag de betaling naar u er nog uit.
Brengt u de auto na 17.30 uur retour dan loopt deze met de betaling van de volgende dag mee.
Wanneer het voertuig vrijdag na 17.30 uur wordt teruggebracht dan vindt de storting plaats op maandag. De bank verwerkt geen betalingen in het weekend.

LET OP! De verwerking bij de bank kan maximaal 3 werkdagen duren.

Mocht u aan de hand hiervan nog vragen hebben dan vernemen wij die natuurlijk graag.


Appen achter het stuur Europese verkeersregels app Huurmij rent voor Xenia (UPDATE) Wat weet u over bijtelling? Gave set van 12 dinokinkkers Particuliere en zakelijke shortlease Wintersportactie personenbussen Zwemmen in de Amsterdamse grachten voor ALS Een auto in het buitenland huren 1000e Beoordeling binnen op klantenvertellen.nl Nieuwe vestiging Hoofddorp Shortlease acties deze maand INQAR bij RTL7 Mobiel Schade Melden Studentenkorting In- en uitgifte vanaf heden volledig digitaal Verhuizing Leiden Mont Ventoux op in strijd tegen kanker Verplichte alcoholtest in Frankrijk Proefabonnement Deeltijd Auto Terugstorten van de borg 10% korting LUMC / Universiteit Leiden / Stad Leiden

   Wat te doen bij pech / schade

Pech
Bel na kantooruren:    +31 (0)71 5 820 820
U wordt buiten kantooruren geholpen door een medewerker van Taxi Centrale Wielkens. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij zullen dan per direct contact met u opnemen om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent.

U kunt ook direct contact opnemen met de alarmcentrale van het betreffende merk. U vindt dit nummer in het instructie- of onderhoudsboekje in het dashboard.

Indien u strandt als gevolg van het tanken van foutieve brandstof is de huurder/bestuurder aansprakelijk voor alle kosten die hieruit voortvloeien.

Schade, diefstal of vermissing

Bij een aanrijding, schade, diefstal of vermissing bent u verplicht een schade-aangifteformulier in te vullen.