Tarief berekenen en reserveren

Je vakantieauto huur je natuurlijk bij Huurmij

Voordelig een passende vakantieauto huren? Keuze uit een wagenpark van 500 voertuigen!

Ga je binnenkort op vakantie en ben je nog op zoek naar de geschikte vakantieauto dan bieden wij je de passende huurauto.
Een stationwagen, trekhaak of skibox. Met een eigen wagenpark van ruim 700 voertuigen kunnen wij (bijna) altijd aan al je wensen voldoen.

Onbezorgd op reis in auto's nooit ouder dan 24 maanden


Met een huurauto van Huurmij rij je onbezorgd door heel Nederland. Europa in? Geen probleem. Onze huurauto’s zijn nooit ouder dan 24 maanden, zijn perfect onderhouden en staan klaar voor jouw reis.

Hulp staat voor je klaar in heel Europa

Wij bieden op ieder voertuig een buitenlanddekking. Mocht er met het voertuig onverhoopt iets fout gaan dan staat Eurocross Assistance voor je klaar. Wel zo'n veilig gevoel.

Altijd scherpe aanbiedingen
Check vandaag nog onze scherpe aanbiedingen. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie.

Huurmij - Onbezorgd op weg met vervoer op maat


Appen achter het stuur Europese verkeersregels app Huurmij rent voor Xenia (UPDATE) Wat weet u over bijtelling? Gave set van 12 dinokinkkers Particuliere en zakelijke shortlease Wintersportactie personenbussen Zwemmen in de Amsterdamse grachten voor ALS Een auto in het buitenland huren 1000e Beoordeling binnen op klantenvertellen.nl Nieuwe vestiging Hoofddorp Shortlease acties deze maand INQAR bij RTL7 Mobiel Schade Melden Studentenkorting In- en uitgifte vanaf heden volledig digitaal Verhuizing Leiden Mont Ventoux op in strijd tegen kanker Verplichte alcoholtest in Frankrijk Proefabonnement Deeltijd Auto Terugstorten van de borg 10% korting LUMC / Universiteit Leiden / Stad Leiden

   Wat te doen bij pech / schade

Pech
Bel na kantooruren:    +31 (0)71 5 820 820
U wordt buiten kantooruren geholpen door een medewerker van Taxi Centrale Wielkens. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij zullen dan per direct contact met u opnemen om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent.

U kunt ook direct contact opnemen met de alarmcentrale van het betreffende merk. U vindt dit nummer in het instructie- of onderhoudsboekje in het dashboard.

Indien u strandt als gevolg van het tanken van foutieve brandstof is de huurder/bestuurder aansprakelijk voor alle kosten die hieruit voortvloeien.

Schade, diefstal of vermissing

Bij een aanrijding, schade, diefstal of vermissing bent u verplicht een schade-aangifteformulier in te vullen.