Tarief berekenen en reserveren

Disclaimer

Disclaimer website Huurmij / Supershortlease
Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Huurmij / Supershortlease is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Links naar andere websites
Deze website bevat links naar websites die niet door Huurmij / Supershortlease worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Als u via een link naar een andere website gaat, is het privacybeleid van die andere site van toepassing. Huurmij / Supershortlease controleert de inhoud van deze websites niet en kan dus niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites.

Constante ontwikkeling
Huurmij / Supershortlease zorgt dat de inhoud van de webpagina regelmatig geactualiseerd wordt. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig/onjuist is.

De getoonde tarieven
Tarieven getoond op de website zijn onder voorbehoud. Door (technische) fouten kunnen deze afwijken van de werkelijke tarieven. Hier zijn geen rechten aan te ontlenen. Tarieven kunnen wijzigen, hiermee vervallen eerder getoonde tarieven. Sommige offertes en prijsberekeningen op de website worden automatisch gegenereerd. Deze kunnen fouten bevatten en zijn onder voorbehoud.

Vernieuwen van ons wagenpark
Omdat Huurmij / Supershortlease haar wagenpark constant vernieuwd stellen wij ons niet aansprakelijk als het getoonde automodel op de website afwijkt van het werkelijke model.

Weigeren
Huurmij / Supershortlease vestigingen mogen verhuur aan klanten weigeren, zonder opgaaf van reden. Dit is mogelijk ondanks een reserveringsbevestiging.

Aanbiedingen
Alle aanbiedingen op de website gelden alleen als aan alle voorwaarden wordt voldaan. Aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of met een Deeltijdauto-abonnement mits aangegeven.


Appen achter het stuur Europese verkeersregels app Huurmij rent voor Xenia (UPDATE) Wat weet u over bijtelling? Gave set van 12 dinokinkkers Particuliere en zakelijke shortlease Wintersportactie personenbussen Zwemmen in de Amsterdamse grachten voor ALS Een auto in het buitenland huren 1000e Beoordeling binnen op klantenvertellen.nl Nieuwe vestiging Hoofddorp Shortlease acties deze maand INQAR bij RTL7 Mobiel Schade Melden Studentenkorting In- en uitgifte vanaf heden volledig digitaal Verhuizing Leiden Mont Ventoux op in strijd tegen kanker Verplichte alcoholtest in Frankrijk Proefabonnement Deeltijd Auto Terugstorten van de borg 10% korting LUMC / Universiteit Leiden / Stad Leiden

   Wat te doen bij pech / schade

Pech
Bel na kantooruren:    +31 (0)71 5 820 820
U wordt buiten kantooruren geholpen door een medewerker van Taxi Centrale Wielkens. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij zullen dan per direct contact met u opnemen om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent.

U kunt ook direct contact opnemen met de alarmcentrale van het betreffende merk. U vindt dit nummer in het instructie- of onderhoudsboekje in het dashboard.

Indien u strandt als gevolg van het tanken van foutieve brandstof is de huurder/bestuurder aansprakelijk voor alle kosten die hieruit voortvloeien.

Schade, diefstal of vermissing

Bij een aanrijding, schade, diefstal of vermissing bent u verplicht een schade-aangifteformulier in te vullen.