Tarief berekenen en reserveren

INQAR Autoverhuur & Shortlease


Organisatie

INQAR is een autoverhuurformule met lokale ondernemers. Bij INQAR draait het om de klant: samen met jou vinden wij de meest passende manier om je op weg te helpen. Voor het doeltreffend huren van een personen- of bestelwagen kun je dus altijd bij ons terecht. Zowel zakelijk als particulier.

Wij werken alleen samen met ondernemers die onder een ‘hoog serviceniveau’ hetzelfde verstaan als wij. Die graag net een stapje harder lopen en toegewijd zijn aan jou als klant. Zo waarborgen wij de kwaliteit van de aangeboden verhuuractiviteiten en weten we zeker dat al onze vestigingen een kwalitatief uitstekend verhuurproduct leveren.

INQAR’s tarieven en condities zijn afgestemd op de Nederlandse markt en per vestiging aangepast aan de lokale omstandigheden. Zo huur je altijd lokaal tegen een scherp tarief.

Onze USP's zijn:

  • Huren bij jou in de buurt
  • Altijd een scherp tarief
  • Ruime keuze
  • Heldere voorwaarden
  • Altijd inclusief btw


Missie & visie

Mobiliteit is onmisbaar. Daarom is het de missie van INQAR Autoverhuur & Shortlease om onze klanten, zowel particulier als
zakelijk, de beste mobiliteitsoplossingen te bieden. Want iedere situatie, ieder moment, vraagt om een specifieke oplossing. Vaak weet de klant zelf het beste wat hij nodig heeft. En dat is prima. Maar wij zijn er dan altijd om mee te denken. Het bieden van duurzame mobiliteit en een optimaal serviceniveau: dat is onze opdracht.

Als franchisegever willen wij onze franchisenemers de beste ondersteuning geven zodat zij zich volledig kunnen richten op hun core business: het bieden van op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen. Door ons huurproduct continu te blijven ontwikkelen en vanwege onze diepgewortelde knowhow slagen wij hier keer op keer voor jou in.

De wereld verandert en het mobiliteitsvraagstuk wordt steeds veeleisender. De vraag naar maatwerk neemt toe terwijl er wel
standaardtarieven verlangd blijven worden. Dat vraagt vakmanschap en innovatief vermogen. Met behulp van ons krachtige netwerk streeft INQAR Autoverhuur & Shortlease ernaar een onmisbare rol te spelen op de Nederlandse mobiliteitsmarkt.Appen achter het stuur Europese verkeersregels app Huurmij rent voor Xenia (UPDATE) Wat weet u over bijtelling? Gave set van 12 dinokinkkers Particuliere en zakelijke shortlease Wintersportactie personenbussen Zwemmen in de Amsterdamse grachten voor ALS Een auto in het buitenland huren 1000e Beoordeling binnen op klantenvertellen.nl Nieuwe vestiging Hoofddorp Shortlease acties deze maand INQAR bij RTL7 Mobiel Schade Melden Studentenkorting In- en uitgifte vanaf heden volledig digitaal Verhuizing Leiden Mont Ventoux op in strijd tegen kanker Verplichte alcoholtest in Frankrijk Proefabonnement Deeltijd Auto Terugstorten van de borg 10% korting LUMC / Universiteit Leiden / Stad Leiden

   Wat te doen bij pech / schade

Pech
Bel na kantooruren:    +31 (0)71 5 820 820
U wordt buiten kantooruren geholpen door een medewerker van Taxi Centrale Wielkens. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij zullen dan per direct contact met u opnemen om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent.

U kunt ook direct contact opnemen met de alarmcentrale van het betreffende merk. U vindt dit nummer in het instructie- of onderhoudsboekje in het dashboard.

Indien u strandt als gevolg van het tanken van foutieve brandstof is de huurder/bestuurder aansprakelijk voor alle kosten die hieruit voortvloeien.

Schade, diefstal of vermissing

Bij een aanrijding, schade, diefstal of vermissing bent u verplicht een schade-aangifteformulier in te vullen.