Tarief berekenen en reserveren

Aftankservice Huurmij

Een volle tank bij uitgifte
Onze huurauto’s krijg je altijd volgetankt mee. De brandstof die je tijdens de huurperiode verbruikt is niet inbegrepen in het huurtarief, maar is voor rekening van de huurder.

Voltanken bij de vestiging Leiderdorp
Deze vestiging beschikt over een eigen tankstation. Dit betekent dat je de auto zelf niet hoeft af te tanken, maar dat wij dit voor je kunnen doen. Hiervoor rekenen wij de landelijke brandstofadviesprijs van die dag met een opslag van € 0,15 per liter.

Voltanken bij de vestiging Leiden, Alphen en Hoofddorp
Deze vestigingen beschikken niet over een eigen tankpomp. Wij verzoeken je daarom het voertuig weer vol getankt in te leveren. Daarnaast vragen wij de tankbon te laten zien of in de auto achter te laten.

Mocht dit voltanken echter niet mogelijk zijn, dan tanken wij het voertuig af. Voor deze tankservice bereken wij € 4,95 in Leiden en Hoofddorp en € 7,50 in Alphen.


Appen achter het stuur Europese verkeersregels app Huurmij rent voor Xenia (UPDATE) Wat weet u over bijtelling? Gave set van 12 dinokinkkers Particuliere en zakelijke shortlease Wintersportactie personenbussen Zwemmen in de Amsterdamse grachten voor ALS Een auto in het buitenland huren 1000e Beoordeling binnen op klantenvertellen.nl Nieuwe vestiging Hoofddorp Shortlease acties deze maand INQAR bij RTL7 Mobiel Schade Melden Studentenkorting In- en uitgifte vanaf heden volledig digitaal Verhuizing Leiden Mont Ventoux op in strijd tegen kanker Verplichte alcoholtest in Frankrijk Proefabonnement Deeltijd Auto Terugstorten van de borg 10% korting LUMC / Universiteit Leiden / Stad Leiden

   Wat te doen bij pech / schade

Pech
Bel na kantooruren:    +31 (0)71 5 820 820
U wordt buiten kantooruren geholpen door een medewerker van Taxi Centrale Wielkens. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij zullen dan per direct contact met u opnemen om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent.

U kunt ook direct contact opnemen met de alarmcentrale van het betreffende merk. U vindt dit nummer in het instructie- of onderhoudsboekje in het dashboard.

Indien u strandt als gevolg van het tanken van foutieve brandstof is de huurder/bestuurder aansprakelijk voor alle kosten die hieruit voortvloeien.

Schade, diefstal of vermissing

Bij een aanrijding, schade, diefstal of vermissing bent u verplicht een schade-aangifteformulier in te vullen.