Tarief berekenen en reserveren

Are you an expat or will you soon visit the Netherlands?

Looking for temporary services? We offer you the right car during your stay.

English

Français

Español

Português

中国

日本の


Op zoek naar een shortlease auto voor expats?

Zorgeloos mobiel in Nederland met Huurmij/Supershortlease

Werk je tijdelijk in Nederland en zoekt je een betrouwbare, praktische oplossing voor vervoer? Huurmij/Supershortlease is de ervaren, servicegerichte partner van expats en hun werkgevers. Talloze internationale bedrijven laten Huurmij/Supershortlease de mobiliteit van hun expats in Nederland regelen, tegen aantrekkelijke tarieven. Tevens kan de auto op Schiphol afgeleverd worden.

Korte huur (1 - 30 dagen)

Voor korte huur (korter dan 30 dagen) verwijzen wij je graag naar ons aanbod op deze site. Wij hebben zeer regelmatig scherpe aantrekkelijke acties. Met vestigingen in Leiden, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en met name Hoofddorp zitten wij altijd in de buurt.

Lange huur (30 dagen en langer)

Voor een huurperiode voor langer dan 1 maand verwijzen wij je graag door naar Supershortlease. Dit onderdeel van Huurmij is geheel gericht op shortlease. Shortlease is een moderne en zeer flexibele manier van leasen. Hierbij is het contract na één maand gewoon per dag opzegbaar.

Schiphol airportservice

Wil je snel en gemakkelijk instappen of parkeren bij aankomst of vertrek op Schiphol, dat kan! Het ophalen en inleveren van de huurauto kan 24 uur per dag via onze Schipholservice. Informeer naar de kosten en voorwaarden.
Wanneer je gebruik wilt maken van deze dienst vermeld dan bij de reservering: #schipholservice.


Service en gemak

Huurmij, dat is service en gemak voor expats in Nederland! Met praktische oplossingen voor iedere expat die een goede, betrouwbare auto nodig heeft.

Groot servicegebied

Huurmij biedt service in de gehele Randstad. Van de havens van Rotterdam en Amsterdam tot de Zuidas, van de Jaarbeurs tot de RAI en van de Blaak tot de Rembrandt-toren, de veilingen in Aalsmeer en Naaldwijk tot de industrie in Europoort: Supershortlease regelt de huur, plezierig en probleemloos!

Internationale klantenkring

Onze internationale klanten zijn organisaties uit vrijwel de hele wereld. Uit Europa – diverse EU-landen – de VS en Azië, met name uit China. Zij kiezen Supershortlease als hun vertrouwde partner.


Wat vragen onze klanten?

 • “Wij gaan ons vestigen in Nederland en zoeken mobiliteit voor onze medewerkers..."
 • “Ons bedrijf heeft een stand op een beurs in de RAI in Amsterdam. Wij zoeken op zeer korte termijn drie personenauto’s en een bestelbus."
 • “Voor een grote turnaround op onze raffinaderij in Europoort zoeken wij voor onze contractors een aantal personenbusjes."
 • “Voor drie medewerkers die een audit op ons Nederlandse verkoopkantoor uitvoeren, hebben wij representatief vervoer nodig.
 • “Voor een herstructurering van onze activiteiten in de Benelux heeft onze interim-directeur voor drie maanden een comfortabel auto nodig, zonder kilometerbeperking.”

De voordelen van Huurmij

 • Groot servicegebied
 • Speciale service voor internationale opdrachtgevers
 • Gratis pechhulp in West-Europa
 • Eenvoudig online bestellen
 • Gratis Personen Inzittenden Verzekering
 • Haal- en brengservice op het zakenadres
 • Scherpe tarieven voor vaste klanten
 • Huur op rekening mogelijk - geen gedoe met creditcards voor uw expat


Appen achter het stuur Europese verkeersregels app Huurmij rent voor Xenia (UPDATE) Wat weet u over bijtelling? Gave set van 12 dinokinkkers Particuliere en zakelijke shortlease Wintersportactie personenbussen Zwemmen in de Amsterdamse grachten voor ALS Een auto in het buitenland huren 1000e Beoordeling binnen op klantenvertellen.nl Nieuwe vestiging Hoofddorp Shortlease acties deze maand INQAR bij RTL7 Mobiel Schade Melden Studentenkorting In- en uitgifte vanaf heden volledig digitaal Verhuizing Leiden Mont Ventoux op in strijd tegen kanker Verplichte alcoholtest in Frankrijk Proefabonnement Deeltijd Auto Terugstorten van de borg 10% korting LUMC / Universiteit Leiden / Stad Leiden

   Wat te doen bij pech / schade

Pech
Bel na kantooruren:    +31 (0)71 5 820 820
U wordt buiten kantooruren geholpen door een medewerker van Taxi Centrale Wielkens. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij zullen dan per direct contact met u opnemen om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent.

U kunt ook direct contact opnemen met de alarmcentrale van het betreffende merk. U vindt dit nummer in het instructie- of onderhoudsboekje in het dashboard.

Indien u strandt als gevolg van het tanken van foutieve brandstof is de huurder/bestuurder aansprakelijk voor alle kosten die hieruit voortvloeien.

Schade, diefstal of vermissing

Bij een aanrijding, schade, diefstal of vermissing bent u verplicht een schade-aangifteformulier in te vullen.