Tarief berekenen en reserveren

Verlaging schade eigen risico

Als je de huurauto terugbrengt met schade die niet op het uitgifteformulier staat aangetekend, dan moet je een eigen risico betalen per schadegeval. Dit standaard eigen risico kun je eventueel verlagen volgens onderstaande tabel.
Indien je de huurauto terugbrengt buiten onze openingstijden, blijf je aansprakelijk voor schade en diefstal tot dat wij de auto hebben gecontroleerd binnen 2 uur na openingstijd van de vestiging.

Type voertuig

Standaard E.R.

Premie per dag

Verlaagd E.R.

Personenauto's

€ 750,00

€ 6,00

€ 200,00

Personenbussen

€ 950,00

€ 9,95

€ 250,00

Bestelbussen

€ 950,00

€ 9,95

€ 250,00

Bakwagens met laadklep

€ 1250,00

€ 13,75

€ 350,00

Bij huurders/bestuurders jonger dan 24 jaar worden de eigen risico bedragen verdubbeld. De premies zijn hetzelfde.

Laat bij het achteruitrijden iemand meekijken ivm het eigen risico.


Appen achter het stuur Europese verkeersregels app Huurmij rent voor Xenia (UPDATE) Wat weet u over bijtelling? Gave set van 12 dinokinkkers Particuliere en zakelijke shortlease Wintersportactie personenbussen Zwemmen in de Amsterdamse grachten voor ALS Een auto in het buitenland huren 1000e Beoordeling binnen op klantenvertellen.nl Nieuwe vestiging Hoofddorp Shortlease acties deze maand INQAR bij RTL7 Mobiel Schade Melden Studentenkorting In- en uitgifte vanaf heden volledig digitaal Verhuizing Leiden Mont Ventoux op in strijd tegen kanker Verplichte alcoholtest in Frankrijk Proefabonnement Deeltijd Auto Terugstorten van de borg 10% korting LUMC / Universiteit Leiden / Stad Leiden

   Wat te doen bij pech / schade

Pech
Bel na kantooruren:    +31 (0)71 5 820 820
U wordt buiten kantooruren geholpen door een medewerker van Taxi Centrale Wielkens. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij zullen dan per direct contact met u opnemen om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent.

U kunt ook direct contact opnemen met de alarmcentrale van het betreffende merk. U vindt dit nummer in het instructie- of onderhoudsboekje in het dashboard.

Indien u strandt als gevolg van het tanken van foutieve brandstof is de huurder/bestuurder aansprakelijk voor alle kosten die hieruit voortvloeien.

Schade, diefstal of vermissing

Bij een aanrijding, schade, diefstal of vermissing bent u verplicht een schade-aangifteformulier in te vullen.