Tarief berekenen en reserveren

Werkplaats Huurmij Leiderdorp

Ieder voertuig is welkom!
Huurmij beschikt al ruim 30 jaar over een eigen werkplaats. In eerste instantie ten behoeve van het onderhoud van ons verhuur- en shortleasewagenpark, maar vanaf heden is ieder voertuig welkom in Leiderdorp! Particulier en bedrijf, personenvoertuigen en vrachtvoertuigen.
 
Professionele werkplaats
Niet alleen onze autoverhuur- en shortleaseafdelingen hebben zich ontwikkeld tot een zeer professionele speler op de autoverhuurmarkt (met 700 huurvoertuigen), onze werkplaats is meegegaan in deze ontwikkeling.
De werkplaats is Bovag gecertificeerd en volledig uitgerust met de modernste Bosch-apparatuur.
 
Onderhoud aan alle merken
Aangezien het wagenpark uit een zeer grote diversiteit aan voertuigen bestaat is de kennis van onze monteurs hierdoor zeer breed ontwikkeld. Ons team van monteurs bestaat uit o.a. APK-keurmeesters en diagnosespecialisten. Wij voeren onderhoud uit aan alle merken personenvoertuigen en vrachtvoertuigen.
 
De leaserijder
Leaserijders kunnen bij ons prima terecht. Wij hebben overeenkomsten afgesloten met de leasemaatschappijen om het
onderhoud aan hun wagenpark uit te voeren. Natuurlijk regelen wij ook de gehele afhandeling hiervan.
 
Vervangend vervoer
Uiteraard bieden wij u daarnaast vervangend vervoer in elke vorm. Van een fiets tot een bakwagen met laadlift.
Wij hebben deze altijd voor u klaar staan.
 
Autobedrijf Huurmij
Chef werkplaats: Raymond Schouten
071 - 5 820 820
werkplaats@huurmij.nl


Appen achter het stuur Europese verkeersregels app Huurmij rent voor Xenia (UPDATE) Wat weet u over bijtelling? Gave set van 12 dinokinkkers Particuliere en zakelijke shortlease Wintersportactie personenbussen Zwemmen in de Amsterdamse grachten voor ALS Een auto in het buitenland huren 1000e Beoordeling binnen op klantenvertellen.nl Nieuwe vestiging Hoofddorp Shortlease acties deze maand INQAR bij RTL7 Mobiel Schade Melden Studentenkorting In- en uitgifte vanaf heden volledig digitaal Verhuizing Leiden Mont Ventoux op in strijd tegen kanker Verplichte alcoholtest in Frankrijk Proefabonnement Deeltijd Auto Terugstorten van de borg 10% korting LUMC / Universiteit Leiden / Stad Leiden

   Wat te doen bij pech / schade

Pech
Bel tijdens kantooruren:    071 - 5 820 820
U wordt buiten kantooruren geholpen door een medewerker van Taxi Centrale Wielkens. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij zullen dan per direct contact met u opnemen om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent.

U kunt ook direct contact opnemen met de alarmcentrale van het betreffende merk. U vindt dit nummer in het instructie- of onderhoudsboekje in het dashboard.

Indien u strandt als gevolg van het tanken van foutieve brandstof is de huurder/bestuurder aansprakelijk voor alle kosten die hieruit voortvloeien.

Schade, diefstal of vermissing

Bij een aanrijding, schade, diefstal of vermissing bent u verplicht een schade-aangifteformulier in te vullen.