Tarief berekenen en reserveren

Voertuigtelematica

GPS Tracker in elke auto

Direct realtime inzicht in de bewegingen van de shortleaseauto, u kunt direct monitoren en bijsturen. Dat is wat wij voor ogen hebben om onze klanten van nog meer service te voorzien.
Wij bieden exact die informatie die je nodig hebt om inzicht te houden. Extreem gebruik van de auto, schade of boetes,
overschrijding van het overeengekomen aantal kilometers, hoog brandstofverbruik. Dit zijn maar een paar voorbeelden.
RentalTracker biedt de mogelijkheid om de auto's via GPS te tracken en overal live te volgen via GPS. Online zie je exact waar deze zich bevinden, zowel binnen Nederland als in de rest van Europa. De Online Tracking Portal zet de complexe wagenparkgegevens om in heldere, inzichtelijke wagenparkrapporten en- analyses. Zo heb je altijd en overal actuele informatie binnen handbereik en verkrijg je diepgaand inzicht in je bedrijf.

Rittenregistratie

RentalTracker levert een complete set ritrapportages over het wagenpark en berijders. En, je kunt rapportages helemaal op maat met je eigen criteria samenstellen. In één oogopslag alle gegevens voor een totaal overzicht, inclusief de bezochte adressen. Eenvoudig in gebruik, lage kosten en de ritten worden volledig automatisch in een online account gezet. In de rapportages vind je informatie over start/stoptijden, gereden kilometers per rit, kilometerstanden, bezochte adressen, snelheden en nog veel meer. De
rapportages worden automatisch naar je en/of anderen verzonden per e-mail of sms. Het rittenregistratiesysteem werkt in zowel Nederland als in Europa.


Appen achter het stuur Europese verkeersregels app Huurmij rent voor Xenia (UPDATE) Wat weet u over bijtelling? Gave set van 12 dinokinkkers Particuliere en zakelijke shortlease Wintersportactie personenbussen Zwemmen in de Amsterdamse grachten voor ALS Een auto in het buitenland huren 1000e Beoordeling binnen op klantenvertellen.nl Nieuwe vestiging Hoofddorp Shortlease acties deze maand INQAR bij RTL7 Mobiel Schade Melden Studentenkorting In- en uitgifte vanaf heden volledig digitaal Verhuizing Leiden Mont Ventoux op in strijd tegen kanker Verplichte alcoholtest in Frankrijk Proefabonnement Deeltijd Auto Terugstorten van de borg 10% korting LUMC / Universiteit Leiden / Stad Leiden

   Wat te doen bij pech / schade

Pech
Bel na kantooruren:    +31 (0)71 5 820 820
U wordt buiten kantooruren geholpen door een medewerker van Taxi Centrale Wielkens. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij zullen dan per direct contact met u opnemen om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent.

U kunt ook direct contact opnemen met de alarmcentrale van het betreffende merk. U vindt dit nummer in het instructie- of onderhoudsboekje in het dashboard.

Indien u strandt als gevolg van het tanken van foutieve brandstof is de huurder/bestuurder aansprakelijk voor alle kosten die hieruit voortvloeien.

Schade, diefstal of vermissing

Bij een aanrijding, schade, diefstal of vermissing bent u verplicht een schade-aangifteformulier in te vullen.