{{content}} ×

INQAR Nedcars Amsterdam volwaardig franchisenemer | Huurmij

INQAR Nedcars Amsterdam volwaardig franchisenemer

INQAR Nedcars is vanaf heden als franchisenemer toegetreden tot de INQAR franchiseorganisatie

In oktober 2019 is autoverhuur Nedcars als aspirant franchisenemer toegetreden tot de INQAR franchiseorganisatie, met de intentie om, als de samenwerking wederzijds naar tevredenheid verloopt, als volwaardig franchisenemer toe te treden. Vanaf het begin hebben zij direct het INQAR merk en de organisatie volledig omarmd en is de samenwerking constructief en plezierig verlopen. Om deze reden zijn zij vanaf deze maand toegetreden als volwaardig franchisenemer en als aspirant lid van de Coöperatie (aspirant mede-eigenaar franchise). Daarmee zijn zij de eerste franchisenemer die volledig conform de nieuwe franchisewet, die 1 januari jl. is ingegaan, zijn aangesloten.

INQAR Nedcars is tevens partner van HuurMij, waarmee wij een nauwe samenwerking hebben op het gebied van shortlease en leasing.


Nieuwsberichten

Tips bij pech of schade in het buitenland

Tips bij pech of schade in het buitenland

01 juli 2022

Pech tijdens de vakantie komt nooit goed uit. Deze zomer gaan veel Nederlanders met de auto op vakantie. Gelukkig zijn veel maatregelen van de afgelopen jaren voor corona niet meer van toepassing, toch is het goed om rekening te houden met de gevolgen die nog merkbaar zijn.

Lees meer

Delen backoffice versterkt autoverhuurders

28 mei 2020

In de komende periode worden Nedcars uit Amsterdam en Sloothaak uit Haarlem aangesloten op de backoffice van Rebel Mobility Services. Deze samenwerking geeft de autoverhuur- en shortleasebedrijven de kans om zich volledig op de commerciële kant van hetwerk te richten, terwijl andere zaken op de achtergrond op brede schaal worden geregeld.

Lees meer
Hoe gaan wij om met het coronavirus

Hoe gaan wij om met het coronavirus

13 april 2020

Wij geven deze informatie om onduidelijkheid met betrekking tot het Corona-Virus weg te nemen. Onze verhuurvestigingen zijn gewoon volgens de gebruikelijke tijden geopend, en dat blijft ook het geval, tenzij dit anders vanuit de overheid beslist wordt.

Lees meer
Forse groei elektrische huurauto's bij BOVAG-bedrijven

Forse groei elektrische huurauto's bij BOVAG-bedrijven

28 januari 2020

Uit de nieuwste editie van Verhuur in Cijfers blijkt dat inmiddels bijna de helft van de BOVAG-autoverhuurders een of meer elektrische auto’s in de vloot heeft.

Lees meer
HuurMij Leiderdorp
HuurMij Leiderdorp

Lijnbaan 12, 2352 CK 071 5 820 820 leiderdorp@huurmij.nl

HuurMij Leiden
HuurMij Leiden

Pesthuislaan 8, 2333 BA 071 51 34 700 leiden@huurmij.nl

HuurMij Alphen a/d Rijn
HuurMij Alphen a/d Rijn

Handelsweg 14, 2404 CD 0172 426 657 alphen@huurmij.nl

HuurMij Haarlem
HuurMij Haarlem

Koudenhorn 24-30, 2011 JD 023 53 19 131 haarlem@huurmij.nl

HuurMij Amsterdam
HuurMij Amsterdam

Karel Doormanstraat 105e, 1055 VD 020 688 10 15 amsterdam@huurmij.nl