Menu
  Tarief berekenen en reserveren

Particuliere en zakelijke shortlease

17-10-2016
In de jaren '80 kwam in Nederland het leasen van auto's op. Sindsdien heeft het een flinke ontwikkeling doorgemaakt waarbij naast longlease, ook shortlease mogelijk werd. Tegenwoordig bestaan de opties om zowel zakelijk als particulier te shortleasen. Wat houdt shortleasen in? Voor wie is het bestemd? Wat is het voordeel voor particulieren?

Kort leasen

Shortleasen is een ander woord voor kort leasen. Hierbij wordt de auto geleaset voor een korte periode. Er is dan geen sprake van een langlopend contract. De kortst mogelijke leaseperiode is een maand. Hierna kan degene die leaset het contract opzeggen wanneer hij wilt. Ook de huurvoorwaarden kunnen aan het gebruik aangepast worden. Het is dus eigenlijk een flexibele manier van leasen.

Voor wie?

Leasen voor een kortere periode is in verschillende situaties en voor iedereen geschikt. Voor werkgevers die tijdelijk vervoer aan hun werknemers willen bieden, voor bedrijven met seizoenspieken, voor mensen die tijdelijk tussen twee banen zitten, voor ZZP'ers, enz.

Ook voor particulieren beschikbaar

Leasen is vandaag de dag niet alleen zakelijk in gebruik, ook particulieren leasen steeds vaker. Het voordeel van particulier shortleasen is dat men na een maand het contract kan opzeggen. Dat is handig wanneer bijvoorbeeld niet zeker weet waar het leven hem gaat brengen, of wanneer diegene een tijdelijke baan heeft. Na het gebruik van de shortlease kan de auto aansluitend zakelijk in gebruik genomen worden.

Shortleasen bij HuurMij

Shortleasen is bij HuurMij ook mogelijk. Omdat de vraag naar shortlease de afgelopen jaren erg is gegroeid, heeft HuurMij hier een speciale website voor: www.supershortlease.nl. Hierop staan alle personenauto's en bestelwagens die geshortleased kunnen worden.
Acties
Bestelbusdeal 29-06-2020
Promotieauto vanaf €25,- per dag! 01-02-2018

Grijp niet mis. Bekijk en reserveer hier onze actuele actie huurauto’s.

Bestelbusdeal

Promotieauto vanaf €25,- per dag!

Shortlease acties deze maand

Studentendeal


Onze Vestigingen