Menu
  Tarief berekenen en reserveren

Auto in de Cloud

Auto in de Cloud

Wat is Auto in de Cloud?

In één zin samengevat; Je gebruikt wat je nodig hebt en betaalt wat je gebruikt.

Geen eigen auto, wel op tijd op je afspraken? Dat kan. Zonder gebonden te zijn aan langlopende, kostbare contracten. Met Auto in de Cloud staat er altijd een auto voor jou of je medewerkers klaar. Gebracht en gehaald wanneer de auto nodig is. We halen de auto direct weer op als je terug bent.

"Een flexibele auto voor moderne bedrijven"

"Deze vorm van autohuur (inclusief fietsen en Vespa's) is door ons in eerste instantie ontwikkeld op verzoek van de Ondernemersvereniging van het BioSciencePark in Leiden. Zij zochten een moderne en voordelige manier van autoverhuur voor de aangesloten bedrijven. Een belangrijke uitgangspositie; het aantal stilstaande voertuigen op het bedrijventerrein terugdringen. Met onze (razendsnelle) breng- en haalservice voldoen wij aan deze wens. Inmiddels bieden wij deze abonnementsvorm, met veel succes, aan ondernemingen in de regio van onze vestigingen." Aldus Trea Donk, accountmanager Auto in de Cloud.

Hieronder hebben wij de twee verschillende abonnementsvormen voor je naast elkaar gezet. Zo bieden wij een flexibel abonnement passend bij jouw mobiliteitsvraag.

Het abonnement wordt aangegaan voor de duur van één jaar en wordt elk jaar stilzwijgend verlengd voor de duur van één jaar, tenzij het abonnement tijdig schriftelijk is opgezegd door de abonnementhouder.

Fietsen zijn nu ook toegevoegd aan het abonnement en kunnen hierdoor ook voordelig worden gehuurd!
Tarieven zijn excl. btw en excl. brandstof.


Haal- en brengservice
Eén abonnement voor het gehele bedrijf
Autoklasse naar keuze
All-risk verzekerd
Tankservice
Tarieven (excl. btw)
Abonnementskosten per maand