Menu
  Tarief berekenen en reserveren

HuurMij MobiliteitGrijp niet mis. Bekijk en reserveer hier onze actuele actie huurauto’s.

Pinksterdeal

Zomerdeal

Bestelbus & bakwagendeal met 20% korting

Promotieauto vanaf €25,- per dag!

Natuurlijk, we bestaan al een jaar of 50. Maar wat zegt dat nou helemaal? Het is zo belangrijk dat je met de tijd meegaat! Onze organisatie is uitgegroeid tot ruim 1300 eigen voertuigen en daarmee kunnen we klanten inmiddels alle mogelijke mobiliteitsoplossingen aanbieden. En dit doen we onder één naam; HuurMij Mobiliteit. Een vlag die de lading dekt. De vlag van een maatschappij die trots is op haar ondernemende, tikkeltje rebelse, maar zeer vakbekwame kroost: INQAR HuurMij, Supershortlease en Rebel Lease.

Eén uitgangspunt zal in alle gevallen bovenaan staan:
optimale flexibiliteit voor de klant. Die zit diep in het DNA van

HuurMij; de autoverhuurder waarmee alles is begonnen. In 2009 zag Supershortlease het levenslicht, waarbij je vanaf één maand auto's kunt shortleasen. Rebel Lease is de jongste telg uit de familie, voor de klant die wat langere tijd wil leasen. Met deze aanwinst, sinds november 2015, zijn wij compleet. Allemaal gebouwd op dezelfde, flexibele roots. Opzienbarend in de behoefte om onze klanten zoveel mogelijk vrijheid te geven. Want daar staat we voor.

HuurMij Mobiliteit: onbezorgd op weg


INQAR HuurMij

Wat krijg je als je een ondernemende club franchisenemers bij elkaar zet? Dat ze nét iets meer leveren dan je als klant verwacht. Daarom is HuurMij aangesloten bij INQAR. Bij INQAR HuurMij vind je voertuigen voor een periode van 1 uur tot 30 dagen. Personenauto’s, personenbussen, bestelbussen, bakwagens met laadlift en zelfs fietsen. We bieden de nieuwste modellen en uitvoeringen.

Vanuit Leiden, Leiderdorp, Hoofddorp en Alphen aan den Rijn bestrijken we het grootste gedeelte van de Randstad.

Voor bedrijven geldt dat de auto’s snel worden gebracht of gehaald, meestal binnen een half uur. Zo hoef je nooit lang op je voertuig te wachten en de druk op je parkeerplaats blijft minimaal. Daarnaast ondersteunen we het wagenparkbeheer met de nieuwste technologische snufjes, zoals een schade-app. Onze nieuwe software biedt via een klantenportaal persoonlijk toegang tot uw eigen huurhistorie. Kortom: we spelen actief in op nieuwe ontwikkelingen. Gewoon, omdat we elke dag beter willen worden.


Supershortlease

Grijp niet mis. Bekijk en reserveer hier onze actuele actie huurauto’s.

Pinksterdeal

Zomerdeal

Bestelbus & bakwagendeal met 20% korting

Promotieauto vanaf €25,- per dag!

Laten we eerlijk zijn: niemand wil vastzitten aan een onnodig lang leasecontract. Is de markt grillig? Moet ook jouw wagenpark zich daarop kunnen aanpassen? Supershortlease beweegt met je situatie mee. Door flexibel te shortleasen kun je immers alle richtingen uit die de omstandigheden op dat moment van je verlangen. Maar ja, je wilt óók de juiste auto rijden, exact passend bij jouw vraag. Geen probleem! We hebben net zoveel aandacht voor het te kiezen model, de kleur, navigatie, uitvoering en bijtelling als wanneer je voor langere tijd leaset.

Bij Supershortlease houden we van maatwerk. Dat geldt voor

onze flexibele leasecontracten, voor de onafhankelijke keuze van auto’s en voor de mensen die er werken. Supershortlease staat voor korte communicatielijnen; je krijgt direct jouw contactpersoon aan de lijn. Iemand met kennis van zaken en kennis van jouw situatie. Daarnaast houd je zelf grip op het wagenpark. Via telematica kun je als beheerder alle informatie uit een auto lezen die je wilt. Handig voor de kilometerregistratie. En indien je wilt weten waar jouw bestuurders zich bevinden. Grip op de situatie betekent grip
op je kosten. Als klant heb je het volledig voor het zeggen! Dat maakt Supershortlease toonaangevend in Nederland.


Rebel Lease

Iedereen maakt keuzes. Maar waar velen zich laten verleiden om gebaande paden te bewandelen, zoekt Rebel Lease graag het avontuur. We zijn een kleine, onafhankelijke autoleasemaatschappij. Een ambitieuze club die zich durft te onderscheiden in de leasewereld. Enerzijds hebben tevreden klanten van Supershortlease nu de mogelijkheid om hun shortleasecontract om te zetten in een leasecontract. Anderzijds vinden ook nieuwe klanten hun weg naar onze flexibele oplossingen voor de wat langere termijn. Met opvallend scherpe tarieven, zeker gezien de mate van service en het grote meedenkend vermogen van Rebel Lease.

Duidelijkheid verschaffen is onze grote kracht. Uit onze marktervaring blijkt dat bij autolease maar liefst 70% van de gemaakte kosten afwijkt ten opzichte van de originele
contracten. Rebel Lease rekent vooraf uit waar je aan het eind van de rit aan toe bent. Zodat je niet voor onverwachte uitgaven komt te staan. Tegelijkertijd blijven we altijd flexibel. Dus mocht er iets gebeuren waardoor de situatie verandert - om welke reden dan ook - dan gaan we samen een goede oplossing zoeken. Ook al past hij niet binnen de gebruikelijke kaders. Dat doen we graag voor je, want daar worden we blij van. Rebel Lease regelt het.


Onze Vestigingen