{{content}} ×

Koelwagen huren

Heb je tijdelijk gekoeld transport nodig? Het huren van een koelwagen is dan een uitstekende oplossing. Deze houdt de laadruimte op de juiste temperatuur, zodat bloemen, dranken, vleeswaren of andere voedingsmiddelen hun waarde behouden.

Bij HuurMij Autoverhuur vind je passende vervoersoplossingen tegen lage kosten. Je kunt een koelwagen huren voor een periode van 1 tot 30 dagen. Alle koelwagens die wij verhuren zijn te besturen met een regulier B-rijbewijs.

Bekijk, bereken en reserveer je huurauto

Koelwagen huren in de Randstad

Het huren van een koelwagen is heel eenvoudig. HuurMij heeft vestigingen in Amsterdam, Leiden, Leiderdorp, Haarlem en Alphen aan den Rijn. Jij bepaalt zelf bij welke vestiging je de koelwagen huurt en waar je hem inlevert. Onderaan deze pagina vind je de adressen. Onze vriendelijke medewerkers nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. Alvast kennismaken? Bekijk dan onze contactpagina

 

Zakelijk een koelwagen huren

Gemak voor onze zakelijke klanten staat bij HuurMij voorop. Wij brengen de koelwagen snel op locatie, meestal binnen een half uur. Als je de koelwagen niet meer nodig hebt halen we hem snel weer op. Zo hoef je nooit lang te wachten en blijft de bezetting van beschikbare parkeerruimte minimaal.

Daarnaast ondersteunen we wagenparkbeheerders met de nodige technologie, zoals een voertuigmanagementsysteem en een schade-app. Via het klantenportaal heb je altijd toegang tot de bestelhistorie van je bedrijf. Kortom: we zorgen voor een complete dienstverlening, omdat we onszelf iedere dag verder willen verbeteren.

 

Reserveer een koelwagen online

Om een koelwagen te reserveren kies je eerst het gewenste laadvolume. Onder de beschrijving vind je het huurtarief per gewenste periode: per uur, per dagdeel, 1-6 dagen, een weekend en 7+ dagen. Het huurtarief wordt direct berekend, inclusief het voordeel van eventueel lopende acties. Vervolgens vul je jouw gegevens in. Wij checken de beschikbaarheid en binnen een uur heb je een reactie. Eenvoudiger kan niet! Mocht je vragen hebben, bel ons dan via 088 99 60 120

Onze koelwagenverhuur locaties:

  • Amsterdam
  • Leiderdorp
  • Leiden
  • Haarlem
  • Alphen aan den Rijn

 

Breed aanbod van INQAR HuurMij

Al ruim 50 jaar biedt HuurMij Autoverhuur tijdelijke mobiliteitsoplossingen. Bij ons vind je alles onder één dak. Naast koelwagens verhuren wij ook personenauto’s, personenbussen, bakwagens met laadlift, elektrische auto’s en fietsen. Ben je op zoek naar oplossingen voor langere termijn? HuurMij biedt ook uitstekende service op het gebied van shortlease en lease. Klik op de links voor een actueel aanbod.

 

Reserveer direct

Wil je nu een koelwagen huren? Wacht dan niet langer, maar profiteer direct van het actuele aanbod op deze website. Bekijk het aanbod, kies de gewenste afmeting en volg de procedure om te reserveren. Telefonisch een koelwagen huren kan natuurlijk ook; je bereikt ons via 088 99 60 120

HuurMij Leiderdorp
HuurMij Leiderdorp

Lijnbaan 12, 2352 CK 071 5 820 820 leiderdorp@huurmij.nl

HuurMij Leiden
HuurMij Leiden

Pesthuislaan 8, 2333 BA 071 51 34 700 leiden@huurmij.nl

HuurMij Alphen a/d Rijn
HuurMij Alphen a/d Rijn

Handelsweg 14, 2404 CD 0172 426 657 alphen@huurmij.nl

HuurMij Haarlem
HuurMij Haarlem

Koudenhorn 24-30, 2011 JD 023 53 19 131 haarlem@huurmij.nl

HuurMij Amsterdam
HuurMij Amsterdam

Karel Doormanstraat 105e, 1055 VD 020 688 10 15 amsterdam@huurmij.nl