{{content}} ×

Koelwagen huren Amsterdam

Exclusief voor onze zakelijke klanten hebben wij een aantal koel- en vrieswagens te huur. Als je jouw producten zo vers mogelijk op de plaats van bestemming wil krijgen, dan is een koelwagen huren Amsterdam de beste optie. Bij HuurMij Amsterdam zijn we gespecialiseerd in de verhuur van bussen met koeling. Wij helpen je graag met onze jarenlange ervaring om te kiezen voor de juiste koelwagen.

Bekijk, bereken en reserveer je huurauto

Zakelijk een koelwagen huren

Bij HuurMij staat het gemak van onze zakelijke klanten voorop. In de meeste gevallen kunnen wij een koelwagen binnen 30 minuten op de gewenste locatie bezorgen. Op het moment dat je de koelwagen niet meer nodig hebt, halen we hem snel weer bij je op. Op deze manier zal je nooit lang hoeven te wachten en staat de koelwagen niet lang in de weg op de parkeerplaats. Een koelwagen huren in  Amsterdam was nog nooit zo gemakkelijk!

Waarom een koelwagen huren bij HuurMij?

Wij bieden een ruim assortiment aan koelwagens. Onze bussen zijn voorzien van geavanceerde systemen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel koelen- als verwarmen. Daarnaast hebben wij ook koelwagens met nachtkoeling. Deze kunnen gemakkelijk ingezet worden als koelunit, wat ideaal is voor meerdaagse cateringklussen. Zo worden je producten ook ’s nachts gemakkelijk op de juiste temperatuur gehouden. Wij verzorgen ook de aansluitkabel waarmee je de koelwagen kunt aansluiten op 220v.

Met de koelwagens van HuurMij kun je een koelwagen huren in Amsterdam en zit je altijd goed, zo kies je bij ons voor bussen met een verhoogd laadvermogen. Wij staan van maandag tot en met zondag voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en een mooie prijs. HuurMij Amsterdam Autoverhuur & Shortlease werkt al jaren samen met cateraars en leveranciers van versproducten en we denken graag met je mee. Wil je spullen vervoeren die niet per se gekoeld hoeven te worden? Dan is een bestelbus wellicht geschikter voor jou.

Hoe kan ik een koelwagen huren?

Bij HuurMij kan je gemakkelijk zakelijk een koelwagen huren in Amsterdam. Om te beginnen kijk je naar de laadvolumes en kies je het, voor jou, gewenste laadvolume. Onder de beschrijving vind je het huurtarief, afhankelijk van de lengte van de periode waarin je de koelwagen wilt huren. De koelwagens kun je huren per uur, dagdeel, 1-6 dagen, een weekend en 7+ dagen. Het huurtarief zal na het invullen direct worden berekend, inclusief het voordeel van eventueel lopende acties. Na het berekenen van het tarief kan je je gegevens invullen. HuurMij checkt vervolgens de beschikbaarheid en binnen één uur zal je een reactie ontvangen. Gemakkelijker dan dit kan bijna niet!

Andere auto huren?

Ben je niet op zoek naar een koelwagen, maar wil je wel een ander voertuig huren? Dan kun je ons brede assortiment bekijken. Van personenauto tot -bus en van elektrisch voertuig tot bakwagen, je kunt hiervoor bij ons terecht! Heb je vragen of wil je meer informatie over een koelwagen huren Amsterdam of over iets anders? Klik dan hier om contact met ons op te nemen, mail naar info@huurmij.nl of bel naar +31 (0)88 99 60 120.

Het aanbod van INQAR HuurMij

Al ruim 50 jaar bieden wij oplossingen op het gebied van tijdelijk vervoer. Bij HuurMij Autoverhuur & Shortlease vind je alles onder één dak. Naast auto’s verhuren wij ook bestelbussen, personenbussen, bakwagens met laadlift en zelfs fietsen. Ben je op zoek naar een personenauto voor langere termijn? HuurMij biedt ook uitstekende service op het gebied van shortlease en lease. Klik op de betreffende link voor een actueel aanbod.

HuurMij Leiderdorp
HuurMij Leiderdorp

Lijnbaan 12, 2352 CK 071 5 820 820 leiderdorp@huurmij.nl

HuurMij Leiden
HuurMij Leiden

Pesthuislaan 8, 2333 BA 071 51 34 700 leiden@huurmij.nl

HuurMij Alphen a/d Rijn
HuurMij Alphen a/d Rijn

Handelsweg 14, 2404 CD 0172 426 657 alphen@huurmij.nl

HuurMij Haarlem
HuurMij Haarlem

Koudenhorn 24-30, 2011 JD 023 53 19 131 haarlem@huurmij.nl

HuurMij Amsterdam
HuurMij Amsterdam

Karel Doormanstraat 105e, 1055 VD 020 688 10 15 amsterdam@huurmij.nl