Tarief berekenen en reserveren

Shortlease (kort leasen) doe je bij Huurmij Mobiliteit

Shortlease zolang het nodig is. Na 1 maand per dag opzegbaar en binnen 24 uur kan je al rijden. Voor bedrijven en particulieren. Eenvoudig en flexibel shortleasen met een helder contract, daar staan wij voor! Bekijk hier onze acties.

✓ Inclusief inzittenden en all risk verzekering
✓ 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland
✓ Ruim aanbod van personenauto's en bedrijfwagens
✓ Inclusief vervangend vervoer bij onderhoud, pech en schade
✓ Na 1 maand per dag opzegbaar
✓ Voor bedrijven en particulieren
✓ Rijden binnen 24 uur

Shortlease acties

Peugeot 108

Nu van € 395,- voor € 375,- excl. btw p/maand

De 108, die zich in de stad als een vis in het water voelt is chic en elegant vormgegeven. Deze compacte stadsauto heeft een verfrissend en origineel karakter.

Ford Fiësta

Nu van € 515,- voor € 475,- excl. btw p/maand

Geniet van de dagelijkse trip naar kantoor met de nieuw generatie Fiesta's en zijn aantrekkelijke rijdynamiek en uitrusting.

Kia Rio - Nieuw -

Nu van € 625,- voor € 575,- excl. btw p/maand

De nieuwe Rio heeft een pittige en efficiënte 1.0 T-GDi-motor. Daarmee kun je dynamisch rijden en tegelijk verantwoord genieten. Meer design, meer genieten, en nog meer autorijplezier.


Opel Astra Sports Tourer

Nu van € 675,- voor € 625,- excl. btw p/maand

Auto's met een inspirerende technologie vragen om een design dat even geweldig is. De nieuwe Astra maakt dat van alle kanten waar. Als u oog heeft voor schoonheid, valt u vast voor zijn fraaie lijnen.

Toyota Auris Hybrid 14%

Nu van € 650,- voor € 575,- excl. btw p/maand

De Auris is een auto waar je elke dag naar uitkijkt om in te rijden. Zijn gewaagde, dynamische styling springt meteen in het oog.

Toyota Auris TS Hybrid 14%

Nu van € 675,- voor € 595,- excl. btw p/maand

De Auris is een auto waar je elke dag naar uitkijkt om in te rijden. Zijn gewaagde, dynamische styling springt meteen in het oog.


Renault Megane Estate

Nu van € 675,- voor € 625,- excl. btw p/maand

De Estate is niet alleen stijlvol, maar heeft ook een uitzonderlijk flexibele indeling en een enorme laadlengte. Zowel zakelijk als privé is het een goed antwoord op onze drukke, moderne levens.

Renault Kadjar

Nu van € 800,- voor € 750,- excl. btw p/maand

Vloeiende lijnen, krachtige grille en een stoere basis. De Renault Kadjar straalt pure vrijheid uit. De comfortabele passagiersruimte baadt in het licht en verandert autorijden in een avontuurlijke beleving.

BMW 225XE Plugin Hybrid 15%

Nu van € 895,- voor € 795,- excl. btw p/maand

Met de plug-in hybrideaandrijving verenigt de BMW 225xe de BMW EfficientDynamics technologieën met comfort, rijplezier, vierwielaandrijving, veelzijdigheid en een royale interieurruimte in een compacte auto.


Mercedes A180 diesel

Nu van € 850,- voor € 755,- excl. btw p/maand

Atletisch in alle opzichten. De A-Klasse maakt waar wat het design belooft. Alles staat in dienst van de dynamiek. Van de agressieve voorskirt en de strakke flanken tot de opvallende achterzijde.

Volvo V40 diesel 14%

Nu van € 845,- voor € 795,- excl. btw p/maand

Strakke en elegante lijnen en een krachtig sportief uiterlijk. De Volvo V40 biedt het beste in Scandinavisch design.

Toyota C-HR Hybrid

Nu van € 850,- voor € 795,- excl. btw p/maand

Fraaie coupé daklijn, een gespierde uitstraling, een overzichtelijke zitpositie en ruimte voor 5: de nieuwe Toyota C-HR crossover. Van SUV naar WOW!


Opel Insignia Sports Tourer -Nieuw-

Nu van € 925,- voor € 855,- excl. btw p/maand

Stijlvol, praktisch, technisch en technologisch vooruitstrevend. De Insignia gaat voort op het elan dat een ongekend raffinement in zijn segment bracht en verfijnt het nog meer.

Volkswagen Golf GTE 7%

Nu van € 995,- voor € 950,- excl. btw p/maand

De Golf is al jaren een icoon. Standaard vol met de nieuwste technologische innovaties om het dagelijkse leven makkelijker te maken.

Mercedes-Benz C180 Estate benzine

Nu van € 1095,- voor € 995,- excl. btw p/maand

Elegant en markant. 'Royaal' is een begrip dat alleen dan tot in perfectie is uitgevoerd als u het echt overal aantreft. Stap in de C-Klasse Estate en ervaar het zelf.


Mercedes-Benz C350e Estate Hybride 15%

Nu van € 1195,- voor € 1095,- excl. btw p/maand

Een hybride voertuig, dynamisch zoals een sportwagen en milieuvriendelijk zoals een compacte auto – dat is de nieuwe C350e.

Jeep Compass 4x4 Automaat

Nu voor € 1095,- excl. p/maand

Traditie en innovatie gaan hand in hand bij de nieuwe Jeep® Compass. Zijn design geeft een nieuwe invulling aan typische Jeep®-stijlelementen.Wat is shortlease (kort leasen)?

Shortlease is het leasen van een auto voor een korte periode zonder langlopend contract. Heb je een eigen bedrijf en wilt je je werknemers tijdelijk vervoer bieden? Heb je te maken met seizoenspieken en is een leasecontract je te langdurig? De gulden middenweg tussen huren en leasen is shortlease. Hierbij lease je een auto voor minimaal een maand, waarna deze per dag opzegbaar is en je de huurvoorwaarden aan het gebruik kunt aanpassen.

Particulier of zakelijk kort leasen
Particulieren kunnen ook bij ons terecht voor kort leasen. Zit je bijvoorbeeld tijdelijk tussen twee banen en heb je voor een aantal maanden particulier een voertuig nodig of wil je gewoon een auto voor een vast bedrag per maand zonder verrassingen, dan bieden wij hiervoor met shortlease de juiste oplossing. Eventueel kan je de auto aansluitend weer zakelijk gaan rijden.

Ook voor expats
Werk je tijdelijk in Nederland en zoek je een betrouwbare, praktische oplossing voor vervoer? Supershortlease is de ervaren, servicegerichte partner van expats en hun werkgevers. Talloze internationale bedrijven laten Supershortlease de mobiliteit van hun expats in Nederland regelen, tegen aantrekkelijke tarieven. Tevens kan de auto op Schiphol afgeleverd worden. Klik hier voor meer informatie.

Supershortlease

Omdat de vraag naar shortlease de laatste jaren aanzienlijk is gegroeid, heeft Huurmij een speciale website voor shortleasen. Bekijk hier alle personenauto’s en bestelwagens die je voor korte of lange termijn kunt leasen. Ook de tarieven vindt u er duidelijk vermeld.

Rebel Lease
Wil je starten met shortlease en dan later over naar longlease? Geen probleem, dat regelen wij bij Huurmij Mobiliteit.
Appen achter het stuur Europese verkeersregels app Huurmij rent voor Xenia (UPDATE) Wat weet u over bijtelling? Gave set van 12 dinokinkkers Particuliere en zakelijke shortlease Wintersportactie personenbussen Zwemmen in de Amsterdamse grachten voor ALS Een auto in het buitenland huren 1000e Beoordeling binnen op klantenvertellen.nl Nieuwe vestiging Hoofddorp Shortlease acties deze maand INQAR bij RTL7 Mobiel Schade Melden Studentenkorting In- en uitgifte vanaf heden volledig digitaal Verhuizing Leiden Mont Ventoux op in strijd tegen kanker Verplichte alcoholtest in Frankrijk Proefabonnement Deeltijd Auto Terugstorten van de borg 10% korting LUMC / Universiteit Leiden / Stad Leiden

   Wat te doen bij pech / schade

Pech
Bel na kantooruren:    +31 (0)71 5 820 820
U wordt buiten kantooruren geholpen door een medewerker van Taxi Centrale Wielkens. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij zullen dan per direct contact met u opnemen om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent.

U kunt ook direct contact opnemen met de alarmcentrale van het betreffende merk. U vindt dit nummer in het instructie- of onderhoudsboekje in het dashboard.

Indien u strandt als gevolg van het tanken van foutieve brandstof is de huurder/bestuurder aansprakelijk voor alle kosten die hieruit voortvloeien.

Schade, diefstal of vermissing

Bij een aanrijding, schade, diefstal of vermissing bent u verplicht een schade-aangifteformulier in te vullen.