Tarief berekenen en reserveren

Shortlease (kort leasen) doe je bij Huurmij Mobiliteit

Eenvoudig en flexibel shortleasen met een helder contract, daar staan wij voor! Bekijk hier onze acties.

Shortlease acties

Peugeot 108

Nu van € 395,- voor € 375,- excl. btw per maand

De 108, die zich in de stad als een vis in het water voelt is chic en elegant vormgegeven. Deze compacte stadsauto heeft een verfrissend en origineel karakter.

Peugeot 108 Automaat - Nieuw -

Van € 425,- voor € 395,- excl. btw per maand

De 108, die zich in de stad als een vis in het water voelt is chic en elegant vormgegeven. Deze compacte stadsauto heeft een verfrissend en origineel karakter.


Kia Rio - Nieuw -

Nu van € 515,- voor € 475,- excl. btw per maand

De nieuwe Rio heeft een pittige en efficiënte 1.0 T-GDi-motor. Daarmee kun je dynamisch rijden en tegelijk verantwoord genieten. Meer design, meer genieten, en nog meer autorijplezier.

Toyota Auris TS Hybrid Aspiration

Nu van € 675,- voor € 595,- excl. btw per maand

De Auris is een auto waar je elke dag naar uitkijkt om in te rijden. Zijn gewaagde, dynamische styling springt meteen in het oog.


Opel Corsa Automaat - Nieuw -

Nu van € 525,- voor € 495,- excl. btw p/mnd

Een design waar je meteen voor valt, geavanceerde techniek en geweldige rijeigenschappen: de Corsa geeft je het gevoel in een veel duurdere auto te rijden.

Opel Astra - Nieuw -

Nu van € 595,- voor € 550,- excl. btw p/mnd

De Astra is niet voor niets één van de meest geliefde modellen van Opel. De Astra blinkt uit door geavanceerde Duitse techniek en een adembenemend design.


Opel Astra Automaat - Nieuw -

Nu van € 625,- voor € 575,- excl. btw p/mnd

De Astra is niet voor niets één van de meest geliefde modellen van Opel. De Astra blinkt uit door geavanceerde Duitse techniek en een adembenemend design.Opel Insignia Sports Tourer

Nu van € 885,- voor € 795,- excl. btw per maand

Stijlvol, praktisch, technisch en technologisch vooruitstrevend… De Insignia gaat voort op het elan dat een ongekend raffinement in zijn segment bracht en verfijnt het nog meer.

Renault Talisman benzine

Nu van € 910,- voor € 795,- excl. btw per maand

Deze dynamische verschijning overrompelt met een krachtige voorkant, stijlvolle chomen details en een kenmerkende verlichting.


Mercedes A180 benzine automaat

Nu van € 895,- voor € 850,- excl. btw per maand

Atletisch in alle opzichten. De A-Klasse maakt waar wat het design belooft. Alles staat in dienst van de dynamiek. Van de agressieve voorskirt en de strakke flanken tot de opvallende achterzijde.


Mercedes-Benz C180 Estate benzine

Nu van € 1095,- voor € 995,- excl. btw per maand

Elegant en markant. 'Royaal' is een begrip dat alleen dan tot in perfectie is uitgevoerd als u het echt overal aantreft. Stap in de C-Klasse Estate en ervaar het zelf.


Wat is shortlease (kort leasen)?

Shortlease is het leasen van een auto voor een korte periode zonder langlopend contract. Heb je een eigen bedrijf en wilt je je werknemers tijdelijk vervoer bieden? Heb je te maken met seizoenspieken en is een leasecontract je te langdurig? De gulden middenweg tussen huren en leasen is shortlease. Hierbij lease je een auto voor minimaal een maand, waarna deze per dag opzegbaar is en je de huurvoorwaarden aan het gebruik kunt aanpassen.

Particulier of zakelijk kort leasen
Particulieren kunnen ook bij ons terecht voor kort leasen. Zit je bijvoorbeeld tijdelijk tussen twee banen en heb je voor een aantal maanden particulier een voertuig nodig of wil je gewoon een auto voor een vast bedrag per maand zonder verrassingen, dan bieden wij hiervoor met shortlease de juiste oplossing. Eventueel kunt u de auto aansluitend weer zakelijk gaan rijden.

Ook voor expats
Werkt u tijdelijk in Nederland en zoekt u een betrouwbare, praktische oplossing voor uw vervoer? Supershortlease is de ervaren, servicegerichte partner van expats en hun werkgevers. Talloze internationale bedrijven laten Supershortlease de mobiliteit van hun expats in Nederland regelen, tegen aantrekkelijke tarieven. Tevens kan de auto op Schiphol afgeleverd worden. Klik hier voor meer informatie.

Supershortlease

Omdat de vraag naar shortlease de laatste jaren aanzienlijk is gegroeid, heeft Huurmij een speciale website voor shortleasen. Bekijk hier alle personenauto’s en bestelwagens die u voor korte of lange termijn kunt leasen. Ook de tarieven vindt u er duidelijk vermeld.
Appen achter het stuur Europese verkeersregels app Huurmij rent voor Xenia (UPDATE) Wat weet u over bijtelling? Gave set van 12 dinokinkkers Particuliere en zakelijke shortlease Wintersportactie personenbussen Zwemmen in de Amsterdamse grachten voor ALS Een auto in het buitenland huren 1000e Beoordeling binnen op klantenvertellen.nl Nieuwe vestiging Hoofddorp Shortlease acties deze maand INQAR bij RTL7 Mobiel Schade Melden Studentenkorting In- en uitgifte vanaf heden volledig digitaal Verhuizing Leiden Mont Ventoux op in strijd tegen kanker Verplichte alcoholtest in Frankrijk Proefabonnement Deeltijd Auto Terugstorten van de borg 10% korting LUMC / Universiteit Leiden / Stad Leiden

Button

   Wat te doen bij pech / schade

Pech
Bel tijdens kantooruren:    071 - 5 820 820
U wordt buiten kantooruren geholpen door een medewerker van Taxi Centrale Wielkens. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wij zullen dan per direct contact met u opnemen om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg bent.

U kunt ook direct contact opnemen met de alarmcentrale van het betreffende merk. U vindt dit nummer in het instructie- of onderhoudsboekje in het dashboard.

Indien u strandt als gevolg van het tanken van foutieve brandstof is de huurder/bestuurder aansprakelijk voor alle kosten die hieruit voortvloeien.

Schade, diefstal of vermissing

Bij een aanrijding, schade, diefstal of vermissing bent u verplicht een schade-aangifteformulier in te vullen.