{{content}} ×

Disclaimer

 

Disclaimer website Huurmij.nl
Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Huurmij is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Links naar andere websites
Deze website bevat links naar websites die niet door Huurmij worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Als u via een link naar een andere website gaat, is het privacybeleid van die andere site van toepassing. Huurmij controleert de inhoud van deze websites niet en kan dus niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites.

Constante ontwikkeling
Huurmij zorgt dat de inhoud van de webpagina regelmatig geactualiseerd wordt. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig of onjuist is.

De getoonde tarieven
Tarieven getoond op de website zijn onder voorbehoud. Door (technische) fouten kunnen deze afwijken van de werkelijke tarieven. Hier zijn geen rechten aan te ontlenen. Tarieven kunnen wijzigen, hiermee vervallen eerder getoonde tarieven. Sommige offertes en prijsberekeningen op de website worden automatisch gegenereerd. Deze kunnen fouten bevatten en zijn onder voorbehoud.

Vernieuwen van ons wagenpark
Omdat Huurmij haar wagenpark continu vernieuwd, stellen wij ons niet aansprakelijk als het getoonde automodel op de website afwijkt van het werkelijke model.

Weigeren
Huurmij vestigingen mogen verhuur aan klanten weigeren, zonder opgaaf van reden. Dit is mogelijk ondanks een reserveringsbevestiging.

Aanbiedingen
Alle aanbiedingen op de website gelden alleen als aan alle voorwaarden wordt voldaan. Aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of met een Deeltijdauto-contract mits aangegeven.


HuurMij Amsterdam
HuurMij Amsterdam

Karel Doormanstraat 105e, 1055 VD 020 688 10 15 amsterdam@huurmij.nl

HuurMij Alphen a/d Rijn
HuurMij Alphen a/d Rijn

Handelsweg 14, 2404 CD 0172 426 657 alphen@huurmij.nl

HuurMij Haarlem
HuurMij Haarlem

Koudenhorn 24-30, 2011 JD 023 53 19 131 haarlem@huurmij.nl

HuurMij Leiden
HuurMij Leiden

Pesthuislaan 8, 2333 BA 071 51 34 700 leiden@huurmij.nl

HuurMij Leiderdorp
HuurMij Leiderdorp

Lijnbaan 12, 2352 CK 071 5 820 820 leiderdorp@huurmij.nl