Menu
  Tarief berekenen en reserveren

Voordelig shortleasen doe je bij Huurmij Mobiliteit

Shortlease, dagelijks nieuwe acties ✓ Gratis bezorgd in de Randstad (NIEUW)
✓ Al binnen 24 uur geleverd ✓ Eigen wagenpark.

✓ Inclusief inzittenden en all risk verzekering
✓ 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland
✓ Ruim aanbod van personenauto's en bedrijfswagens
✓ Levering uit eigen wagenpark
✓ Na 1 maand per dag opzegbaar
✓ Voor bedrijven en particulieren
✓ Rijden binnen 24 uur
✓ Supershortlease is een 100% dochter van HuurMij Mobiliteit

Nu lopende Shortlease acties

Toyota Aygo

Nu van € 420,- voor € 375,- excl. btw p/maand

De Aygo mag dan klein van buiten zijn, hij is dankzij het intelligente design verbazingwekkend ruim van binnen, met ruimte voor 4 personen en veel bagage.

Ford Fiësta

Nu van € 515,- voor € 475,- excl. btw p/maand

Geniet van de dagelijkse trip naar kantoor met de nieuw generatie Fiesta's en zijn aantrekkelijke rijdynamiek en uitrusting.

Kia Rio - Nieuw -

Nu van € 625,- voor € 575,- excl. btw p/maand

De nieuwe Rio heeft een pittige en efficiënte 1.0 T-GDi-motor. Daarmee kun je dynamisch rijden en tegelijk verantwoord genieten. Meer design, meer genieten, en nog meer autorijplezier.


Opel Astra Sports Tourer

Nu van € 675,- voor € 625,- excl. btw p/maand

Auto's met een inspirerende technologie vragen om een design dat even geweldig is. De nieuwe Astra maakt dat van alle kanten waar. Als u oog heeft voor schoonheid, valt u vast voor zijn fraaie lijnen.

Toyota Auris Hybrid 14%

Nu van € 650,- voor € 575,- excl. btw p/maand

De Auris is een auto waar je elke dag naar uitkijkt om in te rijden. Zijn gewaagde, dynamische styling springt meteen in het oog.

Mini One CABRIO

Nu van € 750,- voor € 695,- excl. btw p/maand

De Mini Cabrio is een auto die de zintuigen prikkelt en waarin je volop van het leven geniet met als bonus een stijlvolle uitstraling met geopend dak. Ervaar het zelf.


Renault Megane Estate

Nu van € 675,- voor € 625,- excl. btw p/maand

De Estate is niet alleen stijlvol, maar heeft ook een uitzonderlijk flexibele indeling en een enorme laadlengte. Zowel zakelijk als privé is het een goed antwoord op onze drukke, moderne levens.

BMW 225XE Plugin Hybrid 15%

Nu van € 850,- voor € 755,- excl. btw p/maand

Met de plug-in hybrideaandrijving verenigt de BMW 225xe de BMW EfficientDynamics technologieën met comfort, rijplezier, vierwielaandrijving, veelzijdigheid en een royale interieurruimte in een compacte auto.


Mercedes A180 diesel

Nu van € 850,- voor € 755,- excl. btw p/maand

Atletisch in alle opzichten. De A-Klasse maakt waar wat het design belooft. Alles staat in dienst van de dynamiek. Van de agressieve voorskirt en de strakke flanken tot de opvallende achterzijde.

Volvo V40 diesel 14%

Nu van € 845,- voor € 795,- excl. btw p/maand

Strakke en elegante lijnen en een krachtig sportief uiterlijk. De Volvo V40 biedt het beste in Scandinavisch design.

Renault Talisman

Nu van € 910,- voor € 850,- excl. btw p/maand

Deze dynamische verschijning overrompelt met een krachtige voorkant, stijlvolle chomen details en een kenmerkende verlichting.


Opel Insignia Sports Tourer -Nieuw-

Nu van € 925,- voor € 855,- excl. btw p/maand

Stijlvol, praktisch, technisch en technologisch vooruitstrevend. De Insignia gaat voort op het elan dat een ongekend raffinement in zijn segment bracht en verfijnt het nog meer.

Volkswagen Golf GTE 7%

Nu van € 995,- voor € 895,- excl. btw p/maand

De Golf is al jaren een icoon. Standaard vol met de nieuwste technologische innovaties om het dagelijkse leven makkelijker te maken.

Mercedes-Benz C180 Estate benzine

Nu van € 1095,- voor € 995,- excl. btw p/maand

Elegant en markant. 'Royaal' is een begrip dat alleen dan tot in perfectie is uitgevoerd als u het echt overal aantreft. Stap in de C-Klasse Estate en ervaar het zelf.


Mercedes-Benz C350e Estate Hybride 15%

Nu van € 1140,- voor € 1150,- excl. btw p/maand

Een hybride voertuig, dynamisch zoals een sportwagen en milieuvriendelijk zoals een compacte auto – dat is de nieuwe C350e.

Jeep Compass 4x4 Automaat

Nu voor € 1095,- excl. p/maand

Traditie en innovatie gaan hand in hand bij de nieuwe Jeep® Compass. Zijn design geeft een nieuwe invulling aan typische Jeep®-stijlelementen.Wat is shortlease (kort leasen)?

Shortlease is het leasen van een auto voor een korte periode zonder langlopend contract. Heb je een eigen bedrijf en wilt je je werknemers tijdelijk vervoer bieden? Heb je te maken met seizoenspieken en is een leasecontract je te langdurig? De gulden middenweg tussen huren en leasen is shortlease. Hierbij lease je een auto voor minimaal een maand, waarna deze per dag opzegbaar is en je de huurvoorwaarden aan het gebruik kunt aanpassen.

Particulier of zakelijk kort leasen
Particulieren kunnen ook bij ons terecht voor kort leasen. Zit je bijvoorbeeld tijdelijk tussen twee banen en heb je voor een aantal maanden particulier een voertuig nodig of wil je gewoon een auto voor een vast bedrag per maand zonder verrassingen, dan bieden wij hiervoor met shortlease de juiste oplossing. Eventueel kan je de auto aansluitend weer zakelijk gaan rijden.

Ook voor expats
Werk je tijdelijk in Nederland en zoek je een betrouwbare, praktische oplossing voor vervoer? Supershortlease is de ervaren, servicegerichte partner van expats en hun werkgevers. Talloze internationale bedrijven laten Supershortlease de mobiliteit van hun expats in Nederland regelen, tegen aantrekkelijke tarieven. Tevens kan de auto op Schiphol afgeleverd worden. Klik hier voor meer informatie.

Supershortlease

Omdat de vraag naar shortlease de laatste jaren aanzienlijk is gegroeid, heeft Huurmij een speciale website voor shortleasen. Bekijk hier alle personenauto’s en bestelwagens die je voor korte of lange termijn kunt leasen. Ook de tarieven vindt u er duidelijk vermeld.

Rebel Lease
Wil je starten met shortlease en dan later over naar longlease? Geen probleem, dat regelen wij bij Huurmij Mobiliteit.