{{content}} ×

Auto huren in Amsterdam voor de wintersport

Heb je tijdelijk vervoer nodig om vanuit Amsterdam op wintersport te gaan? Een auto huren is dan een verstandige keuze. Dit biedt je maximale flexibiliteit tegen lage kosten. Je bent verzekerd van een onbezorgde reis, in de auto die precies bij jouw reisgezelschap past. En waar je ook nog eens alle wintersport bagage in kwijt kunt! Bij HuurMij Amsterdam kun je een auto huren voor een periode tot 30 dagen.

Gevonden auto's: 0 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 0 {{numberOfResults}}

Online auto reserveren voor wintersport

Om een auto te huren voor de wintersport selecteer je eerst onze vestiging Amsterdam en de door jou gewenste autocategorie. Kies bijvoorbeeld voor een ruime stationwagen om andere mensen en veel bagage mee te kunnen nemen. Of voor een personenbusje om gezellig samen met familie of vrienden te reizen. Bij de beschrijving van ieder voertuig vind je het huurtarief per periode. Deze tarieven worden berekend inclusief het voordeel van eventueel lopende acties. Vervolgens vul je jouw gegevens in. Wij checken daarna de beschikbaarheid en geven binnen 60 minuten een reactie. Zo simpel is het! Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met HuurMij Amsterdam: 020-6881015 of amsterdam@huurmij.nl.

 

Online auto huren in Amsterdam

Een auto huren in Amsterdam is zeer eenvoudig. Eerst maken we het contract op voor ondertekening. Dit gebeurt allemaal online. Daarna zetten we jouw huurauto klaar bij HuurMij aan de Karel Doormanstraat 105e in Amsterdam. Natuurlijk zal één van onze medewerkers ruim de tijd nemen om je uitleg te geven over alle praktische zaken rondom de auto. Wil je alvast persoonlijk met ons kennismaken? Kijk dan op de contactpagina. Jouw zorgeloze reis naar de wintersport ligt binnen bereik!

 

Met de auto op wintersport. Waar moet je op letten?

Een auto huren om op wintersport te gaan heeft zo z’n voordelen. Je kunt meerdere mensen en de nodige bagage meenemen op vakantie. En je blijft mobiel op de plek van bestemming. Daar staat tegenover dat de auto goed tegen winterse omstandigheden moet kunnen. Een betrouwbare auto huren bij HuurMij Amsterdam is dan verstandig. Je kunt een auto huren die past bij je reisgezelschap en de bagage die jullie tijdens de wintersport nodig gaan hebben. Wanneer je naar Oostenrijk of Zwitserland rijdt heb je een vignet nodig. Die zijn vooraf online te verkrijgen of te koop bij de betreffende grensovergangen. Geef wel even aan bij onze medewerkers wanneer je met de auto op wintersport gaat. Dan zorgen wij ervoor dat je een auto meekrijgt die op winterbanden staat en voorzien is van sneeuwkettingen. Hiermee kun je veilig afreizen en weer thuiskomen.

 

Zorgeloos op wintersport vanuit Amsterdam

De uiteindelijke kosten van de heen- en terugreis hangen af van het verbruik van je huurauto, bij welk tankstation je tankt en naar welk land je op wintersport gaat. Brandstof tanken in het buitenland is vaak goedkoper dan in Nederland. Er is winst te behalen door slim te kiezen tussen de verschillende tankstations, want deze willen nog wel eens afwijken van de adviesprijzen. Een elektrische auto huren om op wintersport te gaan kan prima, maar houd rekening met een beperkt aantal elektrische oplaadpunten onderweg en iets minder laadcapaciteit in de kou. Plan je reis goed vooruit!

 

Auto huren naar de wintersport: 5 extra tips

We geven je graag vijf extra tips om tijdens de wintersport maximaal te kunnen genieten van jouw huurauto:

  • Zorg voor tijdig tanken of opladen. In het buitenland kan het zomaar even duren voordat je weer een ander tankstation tegenkomt.
  • Neem een busje slotontdooier mee naar de wintersport. Bewaar deze wel buiten de huurauto.
  • Denk aan extra voorraad ruitensproeiervloeistof. Op wegen naar Alpenlanden wordt ’s winters vaak zout gestrooid, wat snel voor vieze ramen zorgt.
  • Neem koffie, thee en broodjes mee voor onderweg. Vooral prettig wanneer je onverhoopt in de file terecht komt.
  • Leg de sneeuwkettingen op een toegankelijke plek in de auto. Zeker niet diep weggestopt onder alle bagage.

 

Het voordelige aanbod van HuurMij Amsterdam

Al meer dan 50 jaar bieden wij een breed pakket oplossingen voor tijdelijk vervoer, bijvoorbeeld naar de wintersport. Naast personenauto’s en personenbussen verhuurt HuurMij Amsterdam ook bestelbussen, bakwagens met laadlift en fietsen. Ben je op zoek naar een auto voor langere termijn? HuurMij Amsterdam biedt ook shortlease- of leaseauto’s. Klik op de betreffende links voor een actueel aanbod.

HuurMij Amsterdam
HuurMij Amsterdam

Karel Doormanstraat 105e, 1055 VD 020 688 10 15 amsterdam@huurmij.nl

HuurMij Alphen a/d Rijn
HuurMij Alphen a/d Rijn

Handelsweg 14, 2404 CD 0172 426 657 alphen@huurmij.nl

HuurMij Haarlem
HuurMij Haarlem

Koudenhorn 24-30, 2011 JD 023 53 19 131 haarlem@huurmij.nl

HuurMij Leiden
HuurMij Leiden

Pesthuislaan 8, 2333 BA 071 51 34 700 leiden@huurmij.nl

HuurMij Leiderdorp
HuurMij Leiderdorp

Lijnbaan 12, 2352 CK 071 5 820 820 leiderdorp@huurmij.nl