Menu
  Tarief berekenen en reserveren

Leasen kan niet alleen anders, maar vooral ook beter

Ben je ondernemer? Dan gaat Rebel Lease graag met je op avontuur. Wij zijn een kleine, ambitieuze club die zich durft te onderscheiden in de leasewereld.

Kies je eigen weg

De leasebehoefte kan per persoon enorm verschillen. Wil je lang, of juist kort leasen?
Heb je liever een splinternieuwe auto of maakt het niet uit, als het maar rijdt?
Wil je op ieder moment je contract op kunnen zeggen of weet je precies hoe de komende jaren eruit gaan zien? De verschillende leasevormen van Rebel Lease bieden veel flexibiliteit zodat je de regie altijd zelf in handen hebt.

Occasion Lease

Wil je minimaal 1 jaar leasen, maar niet te veel kosten maken? Dan wordt een occasion leaseauto interessant. Je krijgt de kwalitatieve zekerheid en het comfort van een jonge occasion. Maar de kop is er af!

Flex Lease

Weet je nog niet hoelang je de auto precies nodig hebt? Met Flex Lease wordt je maandbedrag omlaag bijgesteld naarmate je langer leaset.
Tegelijkertijd zit je nooit langer dan een jaar aan je contract vast.

Short Lease

Je wilt een individueel samengestelde auto, maar je wilt ook voldoende vrijheid. Geen probleem: met Short Lease kun je na een maand elke dag opzeggen en je auto inleveren. Zonder extra kosten! Go with the flow.Voor iedere looptijd

Van 1 dag tot 60 maanden. Dankzij de brede dienstverlening van Rebel Lease kun je voor iedere looptijd bij ons terecht.


Persoonlijke aanpak

Dankzij de persoonlijke en betrokken aanpak van het Rebel Lease team hoor je je nooit af te vragen of wij jou wel als klant willen.Ondernemers onder elkaar

Rebel Lease is meer dan alleen een leasemaatschappij, middels leuke events en een sterke band met onze klanten brengen wij ondernemers dichter bij elkaar.


Oplossingsgericht

Rebel Lease denkt in oplossingen in plaats van beperkingen zodat we voor iedere unieke behoefte een geschikt leasepakket samen kunnen stellen.Onze Vestigingen