{{content}} ×

Shortlease & leasing bij HuurMij

Ook voor elektrische auto's

Supershortlease

Omdat de vraag naar shortlease de laatste jaren aanzienlijk is gegroeid, heeft HuurMij een speciale website voor shortleasen. Bekijk op supershortlease.nl alle personenauto's en bestelwagens die je voor korte of lange termijn kunt leasen. Ook de tarieven vindt u er duidelijk vermeld.

Image Text

Rebel Lease

Wil je starten met shortlease en later over naar longlease of direct voor een leaseauto gaan? Geen probleem, dat regelen wij bij Huurmij Mobiliteit. Kijk op rebellease.nl voor meer info.

Image Text
Zakelijk shortlease
Zakelijk shortlease

Zakelijk shortlease

Tijdelijk zakelijk personenvervoer nodig? Dit kan al vanaf 1 maand.

Privé shortlease
Privé shortlease

Privé shortlease

Als particulier kun je bij ons terecht. Voor expats een slimme oplossing.

Bedrijfswagen shortlease
Bedrijfswagen shortlease

Bedrijfswagen shortlease

Bestelauto, bus of bakwagen nodig? Van 3 tot 22m³.

Lang leasen bij Rebel Lease
Lang leasen bij Rebel Lease

Lang leasen bij Rebel Lease

Toch liever langer leasen? Dan is occasion lease interessant.

Wat is shortlease?

Shortlease is het leasen van een auto voor een korte periode, zonder langlopend contract. Heb je een eigen bedrijf en wil je je werknemers tijdelijk vervoer bieden? Heb je te maken met seizoenpieken en duurt een gewoon leasecontract te lang? De gulden middenweg tussen huren en leasen is shortlease. Hierbij lease je een nieuwe auto voor minimaal een maand, waarna deze per dag opzegbaar is en je de voorwaarden aan het gebruik kunt aanpassen. Dit maakt shortleasen zo enorm interessant.

Particulier of zakelijk shortleasen

Particulieren kunnen ook bij ons terecht voor kort leasen. Zit je bijvoorbeeld tijdelijk tussen twee banen in en heb je voor een aantal maanden particulier een voertuig nodig? Of wil je gewoon een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand zonder verrassingen? Dan is private lease de juiste oplossing. Eventueel kan je de auto aansluitend weer zakelijk gaan rijden. Bij ons ben je aan het juiste adres voor iedere shortlease oplossing.

Shortlease ook voor expats

Werk je tijdelijk in Nederland en zoek je een betrouwbare, praktische vervoersoplossing? Supershortlease is de ervaren, servicegerichte partner van expats en hun werkgevers. Talloze internationale bedrijven laten Supershortlease de mobiliteit van hun expats in Nederland regelen, tegen aantrekkelijke tarieven. Indien gewenst kan de auto op Schiphol worden afgeleverd. Klik hier voor meer informatie. Wij denken mee aan iedere situatie waarbij jij een auto nodig hebt.

Elektrische auto shortleasen

Veel ondernemers en ook particulieren overwegen zakelijk een elektrische auto te gaan rijden. Ofwel vanwege duurzaamheid of de lagere bijtelling die hiervoor geldt. Het shortleasen van een elektrische auto is de ideale manier om zelf te ervaren waar je allemaal tegenaan loopt. Hoe werkt dat met opladen? Hoe fijn rijdt een elektrische auto? En hoe ervaar je de actieradius? Na een maand proefrijden is het shortlease contract dagelijks opzegbaar. Noem het maar een extra lange testrit om ervaring op te doen. Grote kans dat je in de toekomst alleen nog maar elektrisch wilt rijden.

 

Hoe werkt shortleasen?

Je maakt zelf een keuze uit het ruime aanbod shortlease auto’s op onze website. Je kunt zelf aangeven hoe lang je de auto wilt short leasen en hoeveel kilometer je denkt te gaan rijden in die periode. Nadat je aanvraag is gedaan volgt van ons een offerte met de voorwaarden. Bij akkoord zullen wij nog om aanvullende gegevens vragen voor de creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg. Klik hier voor meer informatie over het afsluiten van een shortlease contract.

Nummer één in shortlease

Het grootste deel van het shortlease besteltraject verloopt online. Wanneer het contract is opgesteld en ondertekend wordt de shortlease auto voor je klaargezet. Eén van onze shortlease medewerkers zal ruim de tijd nemen om je te informeren over alle praktische zaken rondom de auto. Nu kun je zelf op pad. Geniet ervan! En wijzigt je mobiliteitsbehoefte vanwege omstandigheden? Met een vloot van 1.500 shortlease auto’s beweegt HuurMij snel en flexibel mee met jouw persoonlijke situatie of die van je bedrijf. Short leasen was nog nooit zo makkelijk

Onze voordelen

  • Dagelijks nieuwe actieauto's
  • Al binnen 24 uur geleverd
  • Na 1 maand per dag opzegbaar
  • Groot eigen wagenpark
  • Shortlease particulier of zakelijk
  • Inclusief inzittenden verzekering
  • 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland
  • Ook voor leasing tot 60 maanden
  • Haal- en breng service in heel Nederland (niet gratis)

HuurMij Amsterdam
HuurMij Amsterdam

Karel Doormanstraat 105e, 1055 VD 020 688 10 15 amsterdam@huurmij.nl

HuurMij Alphen a/d Rijn
HuurMij Alphen a/d Rijn

Handelsweg 14, 2404 CD 0172 426 657 alphen@huurmij.nl

HuurMij Haarlem
HuurMij Haarlem

Koudenhorn 24-30, 2011 JD 023 53 19 131 haarlem@huurmij.nl

HuurMij Leiden
HuurMij Leiden

Pesthuislaan 8, 2333 BA 071 51 34 700 leiden@huurmij.nl

HuurMij Leiderdorp
HuurMij Leiderdorp

Lijnbaan 12, 2352 CK 071 5 820 820 leiderdorp@huurmij.nl