{{content}} ×

Bedrijfswagen shortlease

Wil je een bedrijfswagen tot je beschikking hebben voor de periode van een maand tot twee jaar? Dan is shortleasen bij HuurMij een interessante optie. Bekijk ons aanbod hieronder en maak jouw keuze.

Onze garanties:

✔ Binnen 24 uur geleverd

✔ Contract dagelijks opzegbaar na één maand

✔ Geen BKR-registratie

✔ Transparante tarieven

✔ Alle kosten zijn inbegrepen, buiten de brandstof

✔ Internationale pechhulp en vervangend vervoer in Nederland (na 24 uur)

Gevonden auto's: 16 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 16 {{numberOfResults}}

Zakelijk shortlease
Zakelijk shortlease

Zakelijk shortlease

Tijdelijk zakelijk personenvervoer nodig? Dit kan al vanaf 1 maand.

Privé shortlease
Privé shortlease

Privé shortlease

Als particulier kun je bij ons terecht. Voor expats een slimme oplossing.

Bedrijfswagen shortlease
Bedrijfswagen shortlease

Bedrijfswagen shortlease

Bestelauto, bus of bakwagen nodig? Van 3 tot 22m³.

Occasion lease
Occasion lease

Occasion lease

Toch liever langer leasen? Dan is occasion lease interessant.

Bedrijfswagen in de shortlease, bij HuurMij zit je goed

Wellicht moet je regelmatig goederen vervoeren voor een tijdelijke opdracht. Of heb je een personenbusje nodig om mensen voor een project op de plek van bestemming te brengen. Via HuurMij kun je je bedrijfswagen shortleasen vanaf één maand tot twee jaar. Shortleasen is voor ondernemingen de ideale combinatie van flexibel huren en full-operational leasen. Het geeft je de vrijheid om precies te doen wat je moet doen, zolang als dat noodzakelijk is.

Bij een flexibele markt past een shortlease bedrijfswagen

Shortleasen bij HuurMij betekent onbezorgd vervoeren met maximale vrijheid. Je hebt voor een langere periode dagelijks de beschikking over je eigen vervoermiddel, zonder kleine lettertjes en zonder vast te zitten aan een langlopend contract. HuurMij biedt passend vervoer tegen simpele voorwaarden. Na één maand is het contract dagelijks opzegbaar, je bepaalt dus zelf wanneer je het contract beëindigt.

Altijd een zakelijke shortlease bedrijfswagen die bij je past

Of je nu een bestelbus, een personenbus of een bakwagen met laadklep zoekt, bij HuurMij vind je altijd de bedrijfswagen die perfect bij jouw bedrijf en bij de omstandigheden past. Daarnaast ondersteunen we wagenparkbeheerders met technologische snufjes, zoals een schade-app en een voertuigmanagementsysteem. Via het klantenportaal heb je altijd toegang tot jouw eigen historie. Kortom: we zorgen voor een complete dienstverlening naar bedrijven. Omdat we elke dag nóg beter willen worden.

Vier je vrijheid: bedrijfswagens shortleasen als ondernemer

Al onze voertuigen zijn scherp geprijsd en compleet uitgerust. Verzekering, wegenbelasting, rente, afschrijving, reparaties, onderhoud (inclusief gratis vervangend vervoer) en banden zijn bij zakelijke shortlease inbegrepen. Alles behalve de brandstof. Door het vaste maandbedrag weet je als wagenparkbeheerder precies waar je aan toe bent, want je wilt toch geen verrassingen achteraf?

  • Inclusief allriskverzekering, waar je ook naartoe gaat (geen extra kosten)
  • Hoe langer je leaset, hoe lager het maandbedrag
  • Al binnen een dag staat de auto tot je beschikking
  • Elke auto heeft airconditioning, radio met bluetooth en USB-aansluiting. Vaak ook standaard navigatie
  • Rijden in Nederland en bijna geheel Europa

HuurMij en Supershortlease brengen je verder

Supershortlease is de nummer één in het online shortlease aanbod in Nederland. Met een vloot van 1.500 auto’s bewegen we snel en flexibel mee met de situatie van jouw bedrijf en van de markt. Ben je op zoek naar een bepaald type bedrijfswagen? Heb je een speciale vraag over een zakelijk leasecontract? Of wil je gewoon één van onze medewerkers spreken? Je kunt ons bereiken via 088-9960100 of stuur een e-mailtje naar info@supershortlease.nl

Veelgestelde vragen over het shortleasen van bedrijfswagens

De shortleaseperiode is minimaal 1 maand en maximaal 24 maanden. Na een maand kan je het voertuig zonder problemen op iedere dag inleveren. Heb je de bedrijfswagen langer nodig dan 24 maanden, dan kan het contract in sommige gevallen worden omgezet naar een leaseconstructie.

Shortlease stelt bedrijven in staat om op een flexibele en kostenbewuste wijze te voorzien in een tijdelijke mobiliteitsbehoefte. Na 1 maand kun je de kosten per dag laten aanpassen aan de behoefte. Hoe langer je leaset, hoe lager het maandtarief. Ook kun je volledig off-balance beschikken over een voertuig. Compleet uitgerust en passend bij hoe je je als organisatie wilt profileren.

Jazeker, ZZP'ers kunnen bij HuurMij ook shortleasen.

Om een bakwagen met laadklep of personenbus te reserveren kies je eerst het gewenste model en/of laadvolume uit het aanbod op deze site. Je kunt zelf aangeven hoelang je het voertuig wilt shortleasen en hoeveel kilometer er zal worden afgelegd in de aangeven periode. Nadat je aanvraag is ingezonden krijg je van ons een offerte met de voorwaarden. Bij akkoord zullen wij nog enkele aanvullende gegevens vragen voor een creditcheck. Hieruit volgt de hoogte van de borg. Zo eenvoudig is het! Mocht je vragen hebben, bel ons dan via 071-5 820 820 of stuur een e-mail naar info@huurmij.nl.

Zodra het contract is opgesteld en ondertekend (dit gaat allemaal online), wordt het voertuig voor je klaargezet. Een medewerker zal ruim de tijd nemen voor uitleg over alle praktische zaken rondom de auto. Daarna overhandigen we de sleutels en ervaar je zelf alle voordelen van een bedrijfswagen shortleasen via HuurMij.


HuurMij Amsterdam
HuurMij Amsterdam

Karel Doormanstraat 105e, 1055 VD 020 688 10 15 amsterdam@huurmij.nl

HuurMij Alphen a/d Rijn
HuurMij Alphen a/d Rijn

Handelsweg 14, 2404 CD 0172 426 657 alphen@huurmij.nl

HuurMij Haarlem
HuurMij Haarlem

Koudenhorn 24-30, 2011 JD 023 53 19 131 haarlem@huurmij.nl

HuurMij Leiden
HuurMij Leiden

Pesthuislaan 8, 2333 BA 071 51 34 700 leiden@huurmij.nl

HuurMij Leiderdorp
HuurMij Leiderdorp

Lijnbaan 12, 2352 CK 071 5 820 820 leiderdorp@huurmij.nl