{{content}} ×

Shortlease Den Haag

Woon of werk je in Den Haag en zoek je een shortlease auto? HuurMij toont je de route naar maximale vrijheid, in nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Supershortlease. Onbezorgd sturen voor zowel ondernemers als particulieren. Zonder kleine lettertjes en zonder vast te zitten aan een langdurig contract. Maar mét een auto die perfect bij jou en bij de omstandigheden past. Bijvoorbeeld een lekker compacte wagen voor optimale bewegingsvrijheid in de stad. Of misschien wel een elektrische auto.

Gevonden auto's: 286 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 286 {{numberOfResults}}

Zakelijk shortlease
Zakelijk shortlease

Zakelijk shortlease

Tijdelijk zakelijk personenvervoer nodig? Dit kan al vanaf 1 maand.

Privé shortlease
Privé shortlease

Privé shortlease

Als particulier kun je bij ons terecht. Voor expats een slimme oplossing.

Bedrijfswagen shortlease
Bedrijfswagen shortlease

Bedrijfswagen shortlease

Bestelauto, bus of bakwagen nodig? Van 3 tot 22m³.

Occasion lease
Occasion lease

Occasion lease

Toch liever langer leasen? Dan is occasion lease interessant.

Hoe werkt Shortleasen in Groningen?

Je vindt het ruime aanbod shortlease auto’s op onze website. Hier kan je zelf aangeven hoelang je de auto wilt shortleasen en hoeveel kilometers je gaat rijden. Nadat de aanvraag is gedaan krijg je van ons een offerte met de voorwaarden. Na akkoord zullen wij nog wat aanvullende gegevens vragen voor een creditcheck: hieruit volgt de hoogte van de borg. Voor meer informatie klik hier.

Wanneer het contract is gemaakt en ondertekend (dit gaat allemaal online), wordt de auto in Groningen voor je klaargezet. Eén van onze shortleasemedewerkers zal uitgebreid de tijd nemen voor uitleg over de praktische zaken rondom de auto.

Over HuurMij in Groningen

De combinatie HuurMij / Supershortlease vormt samen de online nummer 1 in aanbod voor shortlease. Niet alleen van de regio Groningen maar van geheel Nederland. Met een vloot van 1.500 auto’s bewegen we snel en flexibel mee met jouw persoonlijke situatie of die van je bedrijf. Meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-9960100 of info@supershortlease.nl.

Auto huren in Groningen

Met de auto kom je nog steeds flexibel van A naar B in Groningen. Het is een belangrijke handelsstad en van oudsher een belangrijk knooppunt voor de voedingsmiddelenindustrie (suiker, tabak, koffie). De gemeente stimuleert de vestiging van zakelijke dienstverleners in de ICT-sector en de zogenaamde ‘Life Sciences’. Naast haar zakelijke kant kent Groningen een druk uitgaansleven als studentenstad. Er zijn veel cafés, met name rond de Grote Markt. De belangrijkste in- en uitvalswegen zijn de A7 en de A28.

HuurMij Amsterdam
HuurMij Amsterdam

Karel Doormanstraat 105e, 1055 VD 020 688 10 15 amsterdam@huurmij.nl

HuurMij Alphen a/d Rijn
HuurMij Alphen a/d Rijn

Handelsweg 14, 2404 CD 0172 426 657 alphen@huurmij.nl

HuurMij Haarlem
HuurMij Haarlem

Koudenhorn 24-30, 2011 JD 023 53 19 131 haarlem@huurmij.nl

HuurMij Leiden
HuurMij Leiden

Pesthuislaan 8, 2333 BA 071 51 34 700 leiden@huurmij.nl

HuurMij Leiderdorp
HuurMij Leiderdorp

Lijnbaan 12, 2352 CK 071 5 820 820 leiderdorp@huurmij.nl