{{content}} ×

Shortlease Den Haag

Woon of werk je in Den Haag en zoek je een shortlease auto? HuurMij toont je de route naar maximale vrijheid, in nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf Supershortlease. Onbezorgd sturen voor zowel ondernemers als particulieren. Zonder kleine lettertjes en zonder vast te zitten aan een langdurig contract. Maar mét een auto die perfect bij jou en bij de omstandigheden past. Bijvoorbeeld een lekker compacte wagen voor optimale bewegingsvrijheid in de stad. Of misschien wel een elektrische auto.

Gevonden auto's: 280 {{numberOfResults}}

Gevonden auto's: 280 {{numberOfResults}}

Zakelijk shortlease
Zakelijk shortlease

Zakelijk shortlease

Tijdelijk zakelijk personenvervoer nodig? Dit kan al vanaf 1 maand.

Privé shortlease
Privé shortlease

Privé shortlease

Als particulier kun je bij ons terecht. Voor expats een slimme oplossing.

Bedrijfswagen shortlease
Bedrijfswagen shortlease

Bedrijfswagen shortlease

Bestelauto, bus of bakwagen nodig? Van 3 tot 22m³.

Occasion lease
Occasion lease

Occasion lease

Toch liever langer leasen? Dan is occasion lease interessant.

Hoe werkt Shortleasen in Utrecht?

Je vindt het ruime shortlease aanbod op onze website. Je kunt zelf aangeven hoe lang je de auto wilt shortleasen en hoeveel kilometer je gaat rijden in de aangeven periode. Nadat de aanvraag is gedaan krijg je van ons een offerte met de voorwaarden. Na akkoord zullen wij nog aanvullende gegevens vragen voor de creditcheck: hieruit volgt de hoogte van de borg. Voor meer informatie klik hier.

Wanneer het contract is gemaakt en ondertekend (dit gaat allemaal online), wordt de auto in Utrecht voor je klaargezet. Eén van onze shortlease medewerkers zal alle tijd nemen voor uitleg over de praktische zaken rondom de auto.

Over HuurMij in Utrecht

De combinatie HuurMij / Supershortlease vormt samen de nummer 1 in online aanbod voor shortlease. Niet alleen van de regio Utrecht maar van heel Nederland. Met een vloot van 1.500 auto’s bewegen we snel en flexibel mee met jouw persoonlijke situatie of die van je bedrijf. Meer weten? Neem dan contact met ons op via 088-9960100 of info@supershortlease.nl.

Auto huren in Utrecht

De auto blijft één van de meest flexibele vormen van vervoer in Utrecht. In de stad zijn bekende bedrijven gevestigd zoals Douwe Egberts, de NS, ProRail, Rabobank, De Volksbank, ASR, SHV en de Jaarbeurs. Het historische centrum van Utrecht wordt volledig omringd door een singel. Van zuid naar noord lopen de Oudegracht en de Nieuwegracht. Uniek vanwege de zgn. ‘werven’: lage kades waarop de werfkelders van de grachtenpanden uitkomen. Studentenstad Utrecht kent een bruisend uitgaansleven. Belangrijke toegangswegen zijn de A2, A12, A27 en de A28.

HuurMij Leiderdorp
HuurMij Leiderdorp

Lijnbaan 12, 2352 CK 071 5 820 820 leiderdorp@huurmij.nl

HuurMij Leiden
HuurMij Leiden

Pesthuislaan 8, 2333 BA 071 51 34 700 leiden@huurmij.nl

HuurMij Alphen a/d Rijn
HuurMij Alphen a/d Rijn

Handelsweg 14, 2404 CD 0172 426 657 alphen@huurmij.nl

HuurMij Haarlem
HuurMij Haarlem

Koudenhorn 24-30, 2011 JD 023 53 19 131 haarlem@huurmij.nl

HuurMij Amsterdam
HuurMij Amsterdam

Karel Doormanstraat 105e, 1055 VD 020 688 10 15 amsterdam@huurmij.nl