Menu
  Tarief berekenen en reserveren

Are you an expat or will you soon visit the Netherlands?

Looking for temporary services? We offer you the right car during your stay.


Op zoek naar een shortlease auto voor expats?

Zorgeloos mobiel in Nederland met Huurmij/Supershortlease

Werk je tijdelijk in Nederland en zoekt je een betrouwbare, praktische oplossing voor vervoer? Huurmij/Supershortlease is de ervaren, servicegerichte partner van expats en hun werkgevers. Talloze internationale bedrijven laten Huurmij/Supershortlease de mobiliteit van hun expats in Nederland regelen, tegen aantrekkelijke tarieven. Tevens kan de auto op Schiphol afgeleverd worden.

Korte huur (1 - 30 dagen)

Voor korte huur (korter dan 30 dagen) verwijzen wij je graag naar ons aanbod op deze site. Wij hebben zeer regelmatig scherpe aantrekkelijke acties. Met vestigingen in Leiden, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn en met name Hoofddorp en Haarlem zitten wij altijd in de buurt.

Lange huur (30 dagen en langer)

Voor een huurperiode voor langer dan 1 maand verwijzen wij je graag door naar Supershortlease. Dit onderdeel van Huurmij is geheel gericht op shortlease. Shortlease is een moderne en zeer flexibele manier van leasen. Hierbij is het contract na één maand gewoon per dag opzegbaar.

Schiphol airportservice

Wil je snel en gemakkelijk instappen of parkeren bij aankomst of vertrek op Schiphol, dat kan! Het ophalen en inleveren van de huurauto kan 24 uur per dag via onze Schipholservice. Informeer naar de kosten en voorwaarden.
Wanneer je gebruik wilt maken van deze dienst vermeld dan bij de reservering: #schipholservice.


Service en gemak

Huurmij, dat is service en gemak voor expats in Nederland! Met praktische oplossingen voor iedere expat die een goede, betrouwbare auto nodig heeft.

Groot servicegebied

Huurmij biedt service in de gehele Randstad. Van de havens van Rotterdam en Amsterdam tot de Zuidas, van de Jaarbeurs tot de RAI en van de Blaak tot de Rembrandt-toren, de veilingen in Aalsmeer en Naaldwijk tot de industrie in Europoort: Supershortlease regelt de huur, plezierig en probleemloos!

Internationale klantenkring

Onze internationale klanten zijn organisaties uit vrijwel de hele wereld. Uit Europa – diverse EU-landen – de VS en Azië, met name uit China. Zij kiezen Supershortlease als hun vertrouwde partner.


Wat vragen onze klanten?

 • “Wij gaan ons vestigen in Nederland en zoeken mobiliteit voor onze medewerkers..."
 • “Ons bedrijf heeft een stand op een beurs in de RAI in Amsterdam. Wij zoeken op zeer korte termijn drie personenauto’s en een bestelbus."
 • “Voor een grote turnaround op onze raffinaderij in Europoort zoeken wij voor onze contractors een aantal personenbusjes."
 • “Voor drie medewerkers die een audit op ons Nederlandse verkoopkantoor uitvoeren, hebben wij representatief vervoer nodig.
 • “Voor een herstructurering van onze activiteiten in de Benelux heeft onze interim-directeur voor drie maanden een comfortabel auto nodig, zonder kilometerbeperking.”

De voordelen van Huurmij

 • Groot servicegebied
 • Speciale service voor internationale opdrachtgevers
 • Gratis pechhulp in West-Europa
 • Eenvoudig online bestellen
 • Gratis Personen Inzittenden Verzekering
 • Haal- en brengservice op het zakenadres
 • Scherpe tarieven voor vaste klanten
 • Huur op rekening mogelijk - geen gedoe met creditcards voor uw expat


Onze Vestigingen